Σελίδες

Thessaloniki video tour

8/8/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 08/08 Τριτη


Κριός
Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Οι γύρω είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς περισσότερο από ότι συνήθως. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε μια πειθαρχημένη προσέγγιση σήμερα. Σκεφθείτε να είστε λίγο πιο ρεαλιστές με τις πράξεις σας. Πάνω από όλα πρέπει να έχετε μια καλή διάθεση σήμερα. Το πνεύμα σας και το χιούμορ σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πολύ
Ταύρος
Γενικά zwdia: Είναι μια ημέρα να είστε έξω και να είστε με κόσμο από το να είστε στο σπίτι. Επικοινωνήστε με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο και μοιραστείτε την σοφία σας. Ταυτόχρονα ανοίξτε τον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να λάβετε σημαντική γνώση από τους άλλους. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά. Κανείς δεν θα έχετε διάθεση για σοβαρές συζητήσεις μια ημέρα σαν αυτή.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Έχετε πολύ ενέργεια σήμερα και πρέπει να προχωρήσετε. Περάσετε λίγο χρόνο με τα παιδιά και να είστε δημιουργικοί. Δείξτε την καλή προσωπικότητά σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Είναι καλή ημέρα για να δείξετε τα ταλέντα σας και να προσπαθήσετε. Θα είστε μια καλοδεχούμενη προσθήκη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Έχετε τόσα πολλά δεδομένα και πληροφορίες που δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να προχωρήσετε. Μην ταλαιπωρείστε. Είστε εξαιρετικοί στην ανάλυση και την οργάνωση. Αν μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση, αυτοί είστε εσείς. Εμπιστευθείτε την ικανότητά σας και κάντε το. Να είστε χαλαροί. Μην απογοητεύεστε από τις λεπτομέρειες
Λέων
Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Μπορεί να δείτε ότι τα συναισθήματά σας σας βοηθούν να είστε στον σωστό δρόμο. Μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τους άλλους και δείτε σε τι καλά διέξοδα μπορείτε να οδηγηθείτε. Μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε κάθε κοινωνική περίσταση. Κανονίστε μια συνάντηση με φίλους που έχετε καιρό να δείτε.


Παρθένος
Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάξετε με τις τάσεις της ημέρας. Η ενέργεια είναι χαλαρή ενώ εσείς έχετε την ανάγκη να είστε πιο διεισδυτικοί. Κάντε ένα διάλειμμα από την συνήθη έντασή σας και προσπαθήστε να είστε χαλαροί. Να είστε στην επιφάνεια και να είστε κοινωνικοί. Ακολουθώντας την διάθεση της ημέρας μπορεί να είστε πιο ισορροπημένοι και με καλές βάσεις γενικά.
Ζυγός
Γενικά zwdia: Μπορεί να βιώσετε μια συναισθηματική κλιμάκωση σήμερα. Τα πράγματα ίσως γίνουν έντονα. Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε αντίθεση. Αφήστε ελεύθερη την ενέργειά σας αλλά μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι σας τραβούν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η ευελιξία είναι το κλειδί για εσάς. Ελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και αυτοσχεδιάστε.


Σκορπιός
Γενικά zwdia:Μπορεί να θέλετε να κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις σήμερα αλλά κάτι φαίνεται που σας κρατά περιορισμένους. Αυτή η ενοχλητική διαμάχη ενεργειών μπορεί να κάνει δύσκολη την ημέρα αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μην δράτε βιαστικά. Αξιολογήστε τις επιλογές σας πριν πάρετε μια τελική απόφαση. Αν τίποτα δεν φαίνεται να ταιριάζει, μην πιέζετε τις καταστάσεις.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Υπάρχει μια νηφάλια διάθεση που περιορίζει τα συναισθήματά σας σήμερα αλλά τα πράγματα πάνε καλά γενικά. Οι επαφές που κάνετε τώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμες. Μπορείτε να κερδίσετε πολλές πληροφορίες από τις κοινωνικές επαφές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που ίσως παρουσιαστούν.Είναι καλή ημέρα να κάνετε πολλά.
Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Μπορεί να φαίνεται ότι οι άλλοι έχουν χάσει την ευαισθησία τους σήμερα. Εσείς είστε αναποφάσιστοι και δεν είστε σίγουροι προς τα που πρέπει να στραφείτε. Οι γύρω σας θέλουν να σας ακούσουν. Θέλουν να ξέρουν τι σκέπτεστε. Μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας ακόμα και αν είναι αντίθετη από την επικρατούσα. Μην απογοητεύεστε αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως θέλετε. Όλα θα καλυτερεύσουν σύντομα.


Υδροχόος
Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας θα πληγωθούν σήμερα αλλά μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας καταβάλλει. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα σήμερα και αναπληρώστε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με δουλειές που θέλουν θέληση και πειθαρχία. Να είστε σοβαροί και όλα θα γίνουν. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα που θέλουν σταθερή αντιμετώπιση και συγκέντρωση. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Η ημέρα έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και αυτό ίσως σας κουράσει. Μπορεί να θέλετε να κινηθείτε πιο αργά αλλά η ενέργεια της ημέρας δεν σας επιτρέπει να διστάσετε ή να καθυστερήσετε. Τώρα είναι καλή στιγμή να είστε κοινωνικοί και να βρείτε έξω. Κάντε σημαντικές επαφές με τους άλλους και ασχοληθείτε με πολλά. Να έχετε χιούμορ και να είστε ευέλικτοι