Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/7/17

Τέλος τα spoilers τη νέα σεζόν – Το κόλπο των καναλιών για να σταματήσουν οι διαρροές!




Κι όμως, η λύση ήταν τόσο μα τόσο απλή...

H επιτυχία του Survivor αναμφίβολα στιγμάτισε τη σεζόν που μας πέρασε. Ωστόσο, τη χαρά του ΣΚΑΪ επισκίασε ένας και μοναδικός παράγοντας: Τα spoilers.

Παρότι το κανάλι προσπάθησε να βάλει φρένο στις διαρροές με λανθασμένες πληροφορίες προς τα Μέσα, μέχρι και την τελευταία στιγμή το τηλεοπτικό κοινό γνώριζε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών όσον αφορά στους προτεινόμενους και τις αποχωρήσεις.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως θα μπει οριστικό τέλος στα spoilers. Με ποιον τρόπο; Με το έξυπνο κόλπο του Ant1 το οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα δια στόματος Γιάννη Λάτσιου. Όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου «Νομάδες» θα κάνει την ανατροπή και θα μεταδίδει στο τηλεοπτικό κοινό σε πραγματικό χρόνο τις αποχωρήσεις των παικτών. Με άλλα λόγια… live!

Έτσι, κανείς δεν θα γνωρίζει το παραμικρό πριν το μάθει και το τηλεοπτικό κοινό.

Την ίδια μάλιστα τακτική σκέφτεται να ακολουθήσει και ο ΣΚΑΪ στον νέο κύκλο του Survivor που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Οκτώβριο. Κι αυτό, όχι μόνο για να γλιτώσει από τις διαρροές, μα επιπλέον για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά στον ανταγωνισμό με το «Nomads».

Τόσο τα στελέχη όσο και ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζουν καλά πως το live πρόγραμμα κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το μαγνητοσκοπημένο.

Κάπως έτσι, ξεκινά μια νέα εποχή για τα ελληνικά ριάλιτι, τα οποία θα μας απασχολήσουν πολύ και αυτόν τον χειμώνα.

Και όλοι καταλήγουμε στο πιο απλό συμπέρασμα: Η «σωτήρια» λύση ήταν τελικά και η πιο απλή σκέψη…