Σελίδες

Thessaloniki video tour

6/7/17

Όταν η κλασσική μουσική συναντάει τις υπόλοιπες ...




Το 1996 κυκλοφόρησαν το πρώτο στούντιο άλμπουμ τους, το Plays Metallica by Four Cellos, το οποίο αποτελούνταν αποκλειστικά...
από διασκευές των Metallica παιγμένες με τσέλα. Το 1998, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, Inquistion Symphony, του οποίου παραγωγός ήταν ο Hiili Hiilesmaa. Το Inquistion Symphony περιείχε επίσης διασκευές των Metallica, αλλά και των Faith No More, Sepultura, και Pantera. Σε αυτό το άλμπουμ η μπάντα αποφάσισε να συμπεριλάβει επίσης τρία δικά της τραγούδια, γραμμένα από τον Eicca Toppinen.

Το 2005, οι Apocalyptica κυκλοφόρησαν το Apocalyptica, το πέμπτο άλμπουμ τους. Σε αυτό το άλμπουμ συμμετείχαν διάφοροι τραγουδιστές και μουσικοί, όπως ο Ville Valo των HIM, ο Lauri Ylönen των The Rasmus και, για μια ακόμη φορά, ο Dave Lombardo των Slayer. Ηχογράφησαν επίσης την εισαγωγή για το άλμπουμ των Bullet For My Valentine "The Poison". Το Δεκέμβριο του 2005 ανακοινώθηκε πως ο Mikko Siren ήταν πλέον επίσημο μέλος της μπάντας, αφού είχε παίξει σε περίπου 200 συναυλίες με το συγκρότημα!

To πιο διάσημο κομμάτι τους, δυστυχώς ή ευτυχώς έχει στίχους, και είναι η τεράστια επιτυχία τους με τον Adam Gontier, το οποίο αγαπώ και θα κάνω μία εξαίρεση και θα το αναφέρω. Με μόλις 58 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και το υπέροχο steampunk ύφος του video clip, σίγουρα θα άξιζε παραπάνω. Καλή σας ακρόαση!