Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/7/17

Τι δεν πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα των καλοκαιρινών σας διακοπών...




Μυστικές συμβουλές για να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι...

Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και σας αγχώνει η βαλίτσα;
Υπάρχουν ορισμένα απλά tips για το τι πρέπει να πάρετε και τι όχι μαζί σας, προκειμένου να έχετε ένα πιο εύκολο και ευχάριστο ταξίδι. Σύμφωνα με τη Skyscanner αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να αφήσετε πίσω σας:
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ
Συνήθως τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν ένα μικρό σεσουάρ μαλλιών στο μπάνιο ή μέσα σε κάποιο συρτάρι για τους επισκέπτες τους. Αν δεν το γνωρίζετε αυτό, μην βιαστείτε και επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για τις παροχές του δωματίου σας
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ - ΧΑΡΤΕΣ
Αφήστε σπίτι τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, κι αναζητήστε τους προορισμούς που επιθυμείτε να επισκεφθείτε online!
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Αποφύγετε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές βαριά ή πολύτιμα κοσμήματα. Στο τέλος, γνωρίζετε ότι δεν θα τα φορέσετε όλα τελικά.
ΠΕΤΣΕΤΕΣ
Τα ξενοδοχεία πάντοτε προσφέρουν πετσέτες προσώπου και σώματος, ενώ μπορείτε να προτιμήσετε ελαφριές και μικρές πετσέτες θαλάσσης για να γλιτώσετε χώρο στη βαλίτσα σας
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
Δε χρειάζεται να πάρετε μαζί στο ταξίδι σας και όλα σας τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ. Μην ξεχνάτε πως τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν τα απαραίτητα για το μπάνιο σας.
ΒΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ
Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου το καλοκαιράκι στην παραλία να είναι αξία ανεκτίμητη, ωστόσο δε χρειάζεται να κουβαλήσετε όλη σας τη βιβλιοθήκη μαζί στο ταξίδι. Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα με δυο βιβλία, όμως υπάρχει και η λύση του e-book για όσους δεν θέλουν να ξεμείνουν ποτέ από αυτή τη συντροφιά.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ GADGET
Ξεχάστε το λάπτοπ της δουλειάς σπίτι! Ένα smartphone ή ένα tablet είναι αρκετό για την επικοινωνία σας.
ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Παρ’ ότι όλοι συνηθίζουν να παίρνουν όλη την ντουλάπα παπουτσιών στις διακοπές τους, σίγουρα έχουν παρατηρήσει ότι στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι σαγιονάρες και ένα πιο καλό ζευγάρι παπούτσια για τη βραδινή έξοδο είναι τα απολύτως απαραίτητα.