Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/7/17

Το κόλπο που μειώνει τις ρυτίδες ενώ κοιμάσαι




Ξέρεις ήδη ότι ένας καλός ύπνος είναι βασικό συστατικό για την καλή λειτουργία του οργανισμού γενικότερα και τη διατήρηση της ...
νεανικής επιδερμίδας ειδικότερα. Γι’ αυτό κάθε τόσο σου υπενθυμίζω να κοιμάσαι νωρίς το βράδυ, για τουλάχιστον 8 ώρες αλλά και να προετοιμάζεις την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου σωστά πριν. Έτσι θα αφήσεις τον οργανισμό σου να κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε να ξυπνήσεις φρέσκια και γεμάτη ενέργεια.

Ωστόσο, εκτός από το να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου, να βάλεις την σωστή κρέμα και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό bun, υπάρχει κάτι ακόμα που οι δερματολόγοι παγκοσμίως υποστηρίζουν ότι έχει πολύ στενή σχέση με τη πρόληψη των ρυτίδων και του φριζαρίσματος των μαλλιών. Η μαξιλαροθήκη σου, λοιπόν, είναι ικανή να βοηθήσει στην καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων αλλά και στην αποφυγή του φριζαρίσματος των μαλλιών.

Δεν μιλάω όμως για οποιοιδήποτε μαξιλαροθήκη, αλλά για μία μεταξωτή ή σατέν. Οι βαμβακερές που συνήθως χρησιμοποιείς έχουν την ιδιότητα να απορροφούν αρκετά επίπεδα ενυδάτωσης από την επιδερμίδα και την τρίχα. Και ως γνωστόν, αυτό είναι το βασικό στοιχείο για νεανική επιδερμίδα και υγιή μαλλιά. Επομένως, αν εσύ ακουμπάς το πρόσωπό σου πάνω σε μία μεταξωτή μαξιλαροθήκη, τότε η επιδερμίδα του προσώπου σου θα καταφέρει να διατηρήσει τα σωστά επίπεδα υγρασίας και τα μαλλιά σου δεν θα αφυδατωθούν.

Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες λοιπόν, στις οποίες ακουμπάνε το πρόσωπό τους πολλές celebrities έχουν κάτι να σου δώσουν, εκτός από μία κομψή πινελιά στη διακόσμηση του υπνοδωματίου. Τι θα έλεγες να ξόδευες κάτι παραπάνω για τη μαξιλαροθήκη σου ώστε να ξυπνάς πιο φρέσκια και να κρατήσεις μακριά για λίγο ακόμα τις ρυτίδες; Πάντως, οι δερματολόγοι παγκοσμίως προτείνουν στις διάσημες πελάτισσές τους την SlipSilk Pure Silk Pillowcase, που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι' αυτό το σκοπό.