Σελίδες

Thessaloniki video tour

9/7/17

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ



Ο Φατίχ Ζ. ο οποίος πριν από τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Μπόντρουμ είχε κάνει πρόταση γάμου-έκπληξη στην Αγγλίδα αγαπημένη του, τώρα λόγω σφοδρής διαφωνίας με αυτήν της έκοψε τον λαιμό. Η ... 

 
 
 
 
γυναίκα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Ο μάγειρας στο επάγγελμα Φατίχ Ζ. ο οποίος στις 18/4 είχε κάνει πρόταση γάμου-έκπληξη στην Αγγλίδα φίλη του Φαίζα Ντριντ μέσα στο αεροδρόμιο του Μπόντρουμ, σήμερα την τραυμάτισε βαριά στο λαιμό με σπασμένο μπουκάλι.

ΕΙΧΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΓΑΜΟ

Ο Φατίχ Ζ. είχε στολίσει με κεριά χώρο του αεροδρομίου που σχημάτιζαν την φράση “Will you marry me” (θα με παντρευτείς;) υποδεχόμενος έτσι στην αγαπημένη του Φαϊζα Ντριντ. Ο Φατίχ Ζ. τότε γονάτισε κάνοντας αυτή την πρόταση, κάτι που συγκίνησε την Νρίντ-εργαζόμενη ως διευθύντρια σε μάρκετ στο Λονδίνο, η οποία τότε τον αγκάλισε και του είπε ¨Ναι¨.

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ

Γύρω στις 04:00 ο Φατίχ Ζ. και η Φαϊζά Ντριντ συναντήθηκαν στην συνοικία Μπιτέζ και άρχισαν να μαλώνουν. Καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε ο Φατίχ Ζ, έσπασε μπουκάλι που κρατούσε στο χέρι του και μετά τραυμάτισε την Ντρίντ πρώτα στον λαιμό και μετά στο πρόσωπο. Μετά από το περιστατικό ο Φατίχ Ζ. απομακρύνθηκε από το σημείο και συνελήφθη 5 ώρες αργότερα στο σπίτι του στο Τουργκουτρέις.

Η Ντριντ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένει στην εντατική.

https://www.sondakika.com - http://tourkikanea.gr