Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/7/17

Η σέλφι με τη σερβιτόρα που οδήγησε στην δολοφονία του 22χρονου τουρίστα



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας δολοφονήθηκε από 30 συνολικά άτομα που του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Ένα... 


εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθοπου έγινε στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

Αιτία, όπως όλα δείχνουν, τελικά, αποτέλεσε μία σέλφι που έβγαλε ο 22χρονος με τη σερβιτόρα του μαγαζιού, γεγονός που εξόργισε τον Σέρβο μπράβο και τελικά οδήγησε στην δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλωτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.