Σελίδες

video Θεσσαλονικη

16/7/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 16/07 Κυριακη


Κριός
Γενικά zwdia: Ίσως έχετε ταλέντο στην συγγραφή. Φαίνεται πως έχετε έναν ακριβή και ξεκάθαρο τρόπο στην έκφρασή σας. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο στην καριέρα σας. Σήμερα μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Είτε γράφετε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή σε ένα ερωτικό γράμμα θα έχετε πολύ έμπνευση.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Θα έχετε μια ευχάριστη ημέρα σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να μην έχουν διάθεση για παιχνίδια αλλά θα δείχνουν περισσότερη τρυφερότητα στις σχέσεις τους. Ακριβώς έτσι σας αρέσουν. Όλα είναι υπέρ σας για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Κάντε το τώρα. Αυτή η ατμόσφαιρα θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες.

Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Θα πρέπει να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε τρυφερότητα στις επαφές σας με τους άλλους σήμερα. Οι σχέσεις σας θα έχουν κάτι πολύ τρυφερό. Είναι σαν να είναι όλοι ξαφνικά πολύ πιο τρυφεροί και ευαίσθητοι. Το σύμπαν είναι σαν μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια. Μπορείτε να στηριχτείτε στους άλλους. Μην φοβάστε να μιλήσετε για τα πιο προσωπικά συναισθήματά σας σε έναν φίλο.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Δεν θα απογοητευθείτε σήμερα. Τις επόμενες ημέρες θα βάλετε στην άκρη τον αναλυτικό τρόπο σκέψης σας και θα επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Θα είστε περιποιητικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Αν κάποιος θέλει την βοήθειά σας, θα βοηθήσετε σίγουρα. Δεν χρειάζεται να τους κάνετε κήρυγμα για τα λάθη που έχουν κάνει.

Λέων
Γενικά zwdia: Η ημέρα σήμερα είναι υπέροχη για δημιουργικότητα, ειδικά για ότι δείχνει το ιδιαίτερο στυλ σας. Είστε παραγωγικοί, αν και αυτό που δημιουργείτε είναι μια αντανάκλαση της μόδας. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα, καθώς σας κρατά μακριά από την αλήθεια του πραγματικού σας στυλ. Σήμερα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας σαν έμπνευση.

Παρθένος
Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί κάποιος να θέλει να μάθει για τις σκέψεις σας. Συχνά σκέπτεστε πράγματα στα οποία οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση. Σήμερα είναι σαν να είστε σε αποστολή για αναζήτηση απαντήσεων μέσα σας σε πνευματικές ερωτήσεις για τα μυστικά της ζωής. Απλά πείτε στους άλλους ότι θέλετε να ξεκουραστείτε καθώς δεν θα μπορέσουν έτσι και αλλιώς να αντιληφθούν το τι σκέπτεστε.

Ζυγός
Γενικά zwdia: Σας αρέσει να έχετε πολύ σοβαρές συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα. Ξαναφτιάχνετε τον κόσμο όπως θα θέλατε εσείς και οι φίλοι σας να είναι. Θα αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι και θα θέλετε να ξαπλώσετε νωρίς. Ίσως δεν είστε τόσο κουρασμένοι αλλά μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να καταφέρετε να σκεφθείτε. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο και χαλαρώστε στην ασφάλεια του σπιτιού σας.Σκορπιός
Γενικά zwdia: Μπορεί συχνά να λειτουργείτε σαν να είναι στατικός ο κόσμος και τίποτα δεν αλλάζει. Μερικές φορές μπορεί να σκέπτεστε ότι η ανθρωπότητα και ο κόσμος είναι έτσι και έτσι θα πρέπει να παραμείνετε και εσείς. Θυμηθείτε την εξέλιξη. Οι άνθρωποι συνεχώς αλλάζουν όπως και ο κόσμος. Κοιτάξτε γύρω σας. Μην χάνετε χρόνο και μην προσπερνάτε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Τοξότης
Γενικά zwdia: Σήμερα αφήστε τα συναισθήματά σας να αναμειχθούν με τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να σας αρέσει κάτι αν πραγματικά δεν το αντέχετε. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφθείτε τις σημαντικές αρχές σας και να καταφέρετε να συγχρονίσετε το μυαλό με την καρδιά σας σήμερα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε τις συμβουλές τους.Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι πηγαίνετε προς το παρελθόν. Ένα κομμάτι σας αισθάνεται νοσταλγία για “τις παλιές καλές ημέρες”. Ένα άλλο κομμάτι ζει για το μέλλον δεν φοβάται το άγνωστο. Αν και αυτό ακούγεται αντιφατικό και οι 2 πλευρές σας σας βοηθούν να προχωρήσετε προς τα μπροστά. Σκεφθείτε το σήμεραΥδροχόος
Γενικά zwdia: Είστε ευαίσθητοι απέναντι στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν να σκέπτεστε με την καρδιά σας. Είναι πιθανό να είστε λιγότερο αντικειμενικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας αφού σας εξουσιάζουν τα συναισθήματά σας. Αν ελπίζατε να κρύψετε κάτι από κάποιον, δεν θα τα καταφέρετε. Ακόμα και αν δεν πείτε τίποτα, θα φανεί στο πρόσωπό σας

Ιχθύες
Γενικά zwdia: Αν πρέπει να δώσετε ένα διαγώνισμα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην ποίηση και την φυσική, δεν θα διστάσετε. Η επιλογή σας είναι η ποίηση. Η σημερινή ημέρα είναι για την ερμηνεία και όχι για την ανάλυση. Μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσει την σκέψη σας. Να περιμένετε κάποια σύγχυση στις επαφές σας με τα πιο κοντινά σας άτομα.