Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/7/17

ζωδια σημερα Οικονομικες Προβλέψεις 10/07 Δευτερα


Κριός
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μάθετε κάτι σημαντικό σήμερα και αν δεν είστε προσεκτικοί θα το μάθετε με τον δύσκολο τρόπο και ίσως κάτι που έχετε πει γυρίσει εναντίον σας. Το μάθημα τώρα είναι να σταματήσετε, να σκεφθείτε και να ακούσετε πριν μιλήσετε.
Ταύρος
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δύναμη της συγκέντρωσής σας θα είναι έντονη και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Θα δείτε ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε για μεγάλες περιόδους σε ένα σχέδιο. Μάλλον θα προχωρήσετε πολύ αν ασχοληθείτε μόνο με ότι έχετε τώρα στα χέρια σας.
Δίδυμοι
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας κρύβουν πράγματα. Είναι πολύ συναισθηματικοί. Ο τρόπος να προσπεράσετε την ασπίδα τους είναι καταλαβαίνοντας το τι περνούν αντί να προσπαθείτε να επέμβετε. Ακούστε τους και αυτό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πολλά.

Καρκίνος
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία θα είναι έντονη και συγκεντρωμένη. Ακόμα και αυτή η ατμόσφαιρα δεν δημιουργεί χαλαρές και διασκεδαστικές στιγμές στην δουλειά αλλά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά.
Λέων
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάποιον γιατί απλά δεν θα γίνει. Οι άλλοι θα μπορούν να καταλάβουν τα κόλπα σας. Μια ανοιχτή και ειλικρινής προσέγγιση είναι ότι καλύτερο. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα αντί για τις σκέψεις σας μόνο.

Παρθένος
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μπορείτε να δουλέψετε αρκετά καλά με την δομή που υπάρχει τώρα. Όλα δείχνουν ότι θα είναι μια παραγωγική ημέρα για εσάς. Ότι δεν πήγαινε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα τώρα προχωρά πολύ ομαλά με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.
Ζυγός
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα έντονα συναισθήματα των άλλων θα σας απογοητεύσουν. Ακόμα και τα προσωπικά σας θέματα θα εισβάλλουν στην δουλειά και δεν θα σας επιτρέψουν να επικεντρωθείτε σε τίποτα άλλο παρά μόνο στα οικογενειακά σας. Κάντε ότι μπορείτε να κρατήσετε τα άλλα θέματα μακριά από την δουλειά σας.


Σκορπιός
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην είστε πολύ επικριτικοί με τους άλλους ή τον εαυτό σας. Η σκληρή κρίση σας δεν είναι ευπρόσδεκτη τέτοια ώρα. Θα πρέπει να δείχνετε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων μαζί και στις δικές σας. Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε.
Τοξότης
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σας όταν έχετε καλύτερη κατανόηση για το πως λειτουργούν τα πράγματα ως σύνολο. Παρατηρήστε και αντιληφθείτε την συνεργατική φύση των πάντων γύρω σας. Το να το καταλάβετε αυτό θα σας βοηθήσει στην δουλειά σας.
Αιγόκερως
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα ζητούν την συμβουλή και την βοήθειά σας. Εσείς έχετε όλες τις απαντήσεις. Ίσως να πρέπει να το κάνετε επαγγελματικά. Οι άλλοι θα θέλουν να σας δουν και να σας ακούσουν. Βρείτε χρόνο για τους άλλους.

Υδροχόος
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα έντονα συναισθήματα των προηγούμενων ημερών συνεχίζουν και τώρα. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να δείτε τι θα κάνουν όσοι είναι αντίθετοι με τα πιστεύω σας. Θα έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τι θα κάνουν οι άλλοι πριν το κάνουν. Εκμεταλλευθείτε την ικανότητα αυτή.
Ιχθύες
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επαγγελματική ηθική σας είναι έντονη σήμερα. Αντιμετωπίσετε τα σχέδια που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή προβλέψτε τις επόμενες κινήσεις των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά. Θα είστε σωστο