Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/6/17

Αν έχετε αυτό το κοινό, τότε είναι το άλλο σου μισό
Ποιο θα έλεγες πώς είναι το βασικό χαρακτηριστικό για μια σχέση με σταθερές βάσεις;...
Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, το καλό σεξ; Σύμφωνα με τους ειδικούς, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο νομίζεις.
Ο James Preece λοιπόν, ένας "dating guru" από την Αμερική, υποστηρίζει πως το κλειδί για την ιδανική σχέση είναι να έχεις με τον σύντροφό σου την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Λογικό, αν σκεφτείς ότι το να γελάτε με τα ίδια πράγματα οδηγεί σε μεγαλύτερα ποσοστά ευτυχίας μέσα στη σχέση, ευεξία και πιο σταθερό δεσμό ανάμεσά σας.

"Όταν το χιούμορ είναι παρόμοιο, θα μπορείτε να δείτε την αστεία πλευρά των περισσότερων καταστάσεων και να είστε πιο χαλαροί γενικά σχετικά με το τι μπορεί να σας φέρει η ζωή. Τυχόν τσακωμοί θα ξεπεραστούν πιο εύκολα και θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον περισσότερο", εξηγεί ο James.

Για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρος, ο James αναλύει τι ακριβώς εννοεί με το "κοινό χιούμορ": "Να δημιουργήσετε μια σύνδεση με κοινό έδαφος, να μοιράζεστε ιστορίες και να σας δένουν οι αστείες ιστορίες της ζωής. Όταν γελάτε μαζί, τότε δένεστε με φυσικό τρόπο και η σχέση σας δυναμώνει".

Τώρα ξέρεις πότε πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρώτο ραντεβού.