Σελίδες

Thessaloniki video tour

9/6/17

" Και που λες, Πολύβιε "


Images intégrées 1

Μυθιστόρημα   
Διαστάσεις:14Χ22,5 εκ, Σελίδες:144, ISBN: 978-960-9745-50-5, Τιμή:11€

                         
Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο βιβλίο της Βασιλικής Πήτα


 
Και που λες, Πολύβιε "
           
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δαμιανός, Σωκράτης, Μαρίκα, Μιράντα, Αλίκη, πρόσωπα που διέγραψαν τον δικό τους ιδιαίτερο κύκλο στη ζωή. Ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο δοκιμάζοντας και νιώθοντας όλα όσα μπορεί να σου γράψει και να σου επιφυλάξει το πέρασμά σου από αυτό που λέμε ζήση. Πολλούς από αυτούς τους λύγισε και τους καταβαράθρωσε, για να τους ανταμείψει μετά από πολλές σκληρές δοκιμασίες. Γύρω τους ένας κύκλος από συγγενείς και φίλους κινούνται και γράφουν τη δική τους ιστορία. Το γαïτανάκι της ζωής εκεί που ξετυλίγεται, εκεί και μπερδεύεται, για να μην έχει τέλος.

H συγγραφέας
Η Βασιλική Πήτα γεννήθηκε το 1929 στη Φιλιππιάδα. Τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές της στη Σχολή Αδελφών Νοσοκόμων του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο ανωτέρω νοσοκομείο και στο ΙΚΑ επί τριάντα συναπτά έτη. Ζει στην Αθήνα και αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Ηπείρου. Αυτό είναι το 7ο έργο που δημοσιεύει στον εκδοτικό μας οίκο.


Ο εκδότης
Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.


Με εκτίμηση,


Marilyne Ευσταθοπούλου


Εκδοτικός Οίκος Λευκή Σελίδα
Σταδίου 10
10564 Αθήνα
6ος όροφος, γραφείο 627
τηλέφωνο-φαξ: 2103232870
http://www.lefkiselida.gr/
Ακολουθήστε μας στο Facebook