Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/6/17

Κατερίνα Σωτηρίου: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ακόμα τρέμω…»

Κατερίνα Σωτηρίου: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ακόμα τρέμω…»
Η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε πως... ακόμα τρέμει και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι κατάφερε να κάνει η Εθνική Γυναικών στο Eurobasket 2017.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ακόμα τρέμω… Το λέω στον εαυτό μου συνέχεια… Πήγαμε τετράδα, πήραμε το εισιτήριο για το παγκόσμιο και θα παλέψουμε για τα μετάλλια. Η χαρά είναι απέραντη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που έχω. Πραγματικά παλεύουμε… Χαίρομαι που έχω κοντά τη Στέλλα γιατί είμαστε από μικρά παιδιά στις εθνικές μαζί από το 1998-99.
Από κορασίδες κάτι γινόταν, πάντα κάτι χάναμε και αυτό ήταν το όνειρό μας, να περάσουμε τετράδα και να φτάσουμε πραγματικά να διεκδικούμε μετάλλιο και όχι να είμαστε στο όνειρο. Τελικά δεν έχουμε μείνει στο όνειρο. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στον κόουτς, στο σταφ, στην Ομοσπονδία που συνέχεια βελτιώνεται σαν και εμάς. Είναι ένα κομμάτι από εμάς, όλοι βελτιωνόμαστε και όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Στη συνέχεια, τόνισε: «Όπως είπε και ο κόουτς εδώ είμαστε Εθνική ομάδα, είμαστε ομάδα. Σημασία έχει ότι παίζω από τον πάγκο, εμψυχώνω τον καθένα και όλοι μας έχουμε μερίδιο στην επιτυχία και οι κοπέλες που βοήθησαν και οι προπονητές τόσα χρόνια να μας μάθουν όλα αυτά. Επίσης και οι κοπέλες που μας βοήθησαν πριν δυο χρόνια να φτάσουμε εδώ.
Συγχαρητήρια, είμαι πολύ συγκινημένη και πριν αρχίσω να βουρκώνω ευχαριστώ πολύ το Θεό που μας βοηθάει ψυχικά και σωματικά. Όλοι μαζί να συνεχίσουμε και να έχουμε ωραίες δηλώσεις και πολύ όμορφες μέρες και επιτέλους να αρχίσει να στέκεται κάτι στο στήθος μου και να αρχίσει να με βαραίνει. Αλλά θα ζήσω το σήμερα και να ονειρευτούμε σιγά σιγά. Το κεφάλι χαμηλά και να έχουμε ένα όμορφο αύριο».
Πηγή: filathlos.gr