Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/6/17

«Ο Χατζηχρήστος καθόταν όλη μέρα σε μια βίλα με την άλλη και τα σκυλιά μέσα»



Για τις συνεργασίες που έχει κάνει, τις βιντεοταινίες, τον Στάθη Ψάλτη αλλά για τη ζωή που έκανε ο Κώστας Χατζηχρήστος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο... 

Μάκης Κωστίνης.

«Ευτύχησα με Χατζηχρήστο, με Ηλιόπουλο, με Ρίζο, με Βουτσά, με Ψάλτη. Ο Ψάλτης με έβγαλε στον κινηματογράφο. Κάναμε παρέα από το 1979, πριν γίνει ακόμα γνωστός. Πήρα τις καλύτερες κριτικές στις εφημερίδες. Σατίριζα τότε τον Ράλλη και όλους τους πολιτικούς. Δούλεψα με τον Πανταζή, την Τζένη Βάνου, την Αντζελα Δημητρίου, τον Καρρά, τον Μελά, την Πέγκυ Ζήνα, την Τζούλυ Μασσίνο στη Θεσσαλονίκη»

Κάνατε βιντεοκασέτες; «Ο Ψάλτης έκανε 41 ταινίες και βιντεοκασέτες. Λέγανε για τον Ψάλτη πως έκανε ταινίες μόνο για να βρίζει. Κι η Βουγιουκλάκη όμως έκανε βιντεοκασέτες και ο Καφετζόπουλος και η Λάσκαρη»

Όλοι κάνανε για τα λεφτά… «Ο Ψάλτης, όταν ανέβασε το «Ημερολόγιο ενός τρελού», τον έφαγαν όλοι οι δημοσιογράφοι. Ήμουν μαζί ταυ, δεν έκανα τίποτα, μόνο έκανα τη σκηνή που δυο άτομα τον πιάνουμε και τον πάμε στο ψυχιατρείο. Από αυτούς που του είπαν να κάνει αυτό το έργο, δεν πάτησε κανένας»

Δεν είχε χρήματα ο Χατζηχρήστος; «Καθόταν όλη μέρα σε μια βίλα με την άλλη και τα σκυλιά μέσα. Του έλεγα να πουλήσει τη Μερσεντές- και να πάρει ένα μικρότερο αυτοκίνητο και τροφές για τα σκυλιά. Αυτή τον ταλαιπώρησε πολύ αυτόν τον μύθο. Όταν μου πρότεινε να παίξω μαζί του στο θέατρο, όπου θα ξεκινούσε πάλι, αν και δεν ήταν πολλά τα χρήματα, δέχθηκα με χαρά. Μόνο που θα ήμουν με αυτό το όνομα, ήταν σημαντικό. Τότε δούλευα και σε κέντρο με τον Ρόκκο και τη Σαμίου. Ήταν επαγγελματίες. Ο Ηλιόπουλος ήταν με την κόρη του και μου έλεγε ότι δεν τον βοηθάνε. Δεν τους ένοιαζε αν ήταν κόρη του, τη δουλειά κοιτούσαν», αποκαλύπτει ο ηθοποιός στο περιοδικό Χάι.

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr