Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/6/17

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί ο Τζόνι Ντεπ

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί ο Τζόνι Ντεπ
Έβγαλε σχεδόν τα πάντα στο σφυρί ο Τζόνι Ντεπ προκειμένου να καταφέρει να αποπληρώσει τα χρέη του. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να αποχωριστεί. Το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο 54χρονος σταρ αναφέρει πως εάν ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής οι παπαράτσι θα κάνουν τη ζωή του σκέτο εφιάλτη.
Η πρόθεση του ηθοποιού να πουλήσει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία εκτός από το ιδιωτικό του αεροσκάφος, έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξάγεται εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του από τους οποίους διεκδικεί 25 εκατ. δολάρια.
Ωστόσο και η διαχειρίστρια εταιρεία πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας πως ο διάσημος ηθοποιός γνώριζε για την κακή του οικονομική κατάσταση, αλλά αδιαφόρησε συνεχίζοντας να ξοδεύει αλόγιστα, παρά τις υποδείξεις που του είχαν γίνει.
Μάλιστα σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φέρεται ο επικεφαλής της εταιρείας Τζόελ Μάντελ να λέει στον Ντεπ πως πρέπει να συναντηθούν και να συζητήσουν τα οικονομικά του ηθοποιού, και να σταματήσει να ξοδεύει χρήματα στις διακοπές του, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Hollywood Reporter.
Ο ηθοποιός όμως φαίνεται να μην το πήρε και τόσο στα σοβαρά και μία μέρα μετά απάντησε: "Κάνω ό,τι μπορώ για να περιορίσω τις δαπάνες των διακοπών μου, αλλά μόνο αυτά μπορώ να κάνω, καθώς πρέπει να δώσω στα παιδιά μου και την οικογένειά μου το καλύτερο δυνατόν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, πάντα μέσα σε λογικό πλαίσιο".
Τώρα ο αστέρας του Χόλιγουντ πουλά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία για να ξεχρεώσει λέγοντας: "Τι άλλο μπορώ να κάνω; Να πουλήσω κάποια έργα τέχνης; θα θέλατε να πουλήσω κάτι άλλο; Έχω ποδήλατα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ένα αίσθημα της ψυχής μου στην αριστερή πλευρά. Από πού θέλετε να ξεκινήσω;".
Αλλά είναι αποφασισμένος να μην πουλήσει το αεροπλάνο του.
"Το να ταξιδέψω σε μία πτήση της γραμμής γεμάτη με παπαράτσι θα ήταν ο μεγαλύτερός μου εφιάλτης. Δεν θέλω να βρεθώ σ' αυτήν τη θέση, αλλά δεν έχω και πάρα πολλές επιλογές, καθώς το Μεθυσμένο Ημερολόγιο ήταν η θυσία που έπρεπε να κάνω και η τελευταία επιταγή που πήρα ήταν για το Δημόσιος Κίνδυνος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ", έγραψε ο Ντεπ.
Ο Ντεπ κατάφερε να κάνει μία περιουσία της τάξης των 75 εκατ. δολαρίων από τις ταινίες Ο Τουρίστας, την πρώτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής και το Dark Shadows, τα οποία και ισχυρίζεται ότι έχασε εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των μάνατζερ του.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ