Σελίδες

video Θεσσαλονικη

9/6/17

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Νέα Υόρκη
Ένας αγώνας ήταν τα πρώτα χρόνια που μετακόμισε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την οικογένειά της στην Νέα Υόρκη...


Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Οχάιο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στην οθόνη σε μικρή ηλικία, κάνοντας εμφανίσεις μετά το σχολείο στο «The Little Match Girl» για το NBC.

Μόλις η οικογένεια Πάρκερ αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ζήτησαν ένα διαμέρισμα σε μία από τις επιδοτούμενες κατοικίες και τους χορηγήθηκε ένα. Φόρτωσαν όλα τα πράγματά τους σε ένα λεωφορείο, ενώ η μητέρα της εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στο 7ο παιδί της.

«Όταν φτάσαμε στη Νέα Υόρκη ανακαλύψαμε ότι το διαμέρισμα δεν ήταν έτοιμο ακόμα», θυμάται η ηθοποιός. Η οικογένεια έπρεπε άμεσα να βρει ένα μέρος για ζήσει, έτσι βρήκαν δύο δωμάτια που μπορούσαν να πληρώσουν.

Παρόλο που τα πρώτα χρόνια τα οικονομικά της οικογένειας δεν ήταν σε καλή κατάσταση, η μητέρα της την ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα όνειρά της και να γίνει ηθοποιός.

«Δεν είχαμε άνεση χρημάτων, αλλά η μητέρα μου ήταν πολύ εργατική και αγαπούσε τις τέχνες», είπε και πρόσθεσε: «Ένιωθε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και ακόμα κι αν δεν είχαμε τίποτα άλλο παρά μόνο το φαγητό μας και το σπίτι, το επόμενο πιο σημαντικό έξοδο στη λίστα των οικογενειακών εξόδων ήταν να εισάγει τα παιδιά της στις τέχνες» λέει σε συνέντευξή της.