Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/6/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 21/06 Τεταρτη


Κριός
Γενικά zwdia: Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε κάποια πράγματα σήμερα όσο δεν είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να βρίσκετε λύση. Δεν είναι καλή ημέρα για λύσεις. Καλύτερα να κάνετε έρευνα και να συλλέξετε δεδομένα. Να έχετε ανοιχτή επικοινωνία και μην προσπαθείτε να πάρετε απόλυτες απαντήσεις. Θα καταφέρετε πολλά αν έχετε μια χαλαρή προσέγγιση.

Ταύρος
Γενικά zwdia: Ίσως συναντήσετε αντίθεση σήμερα από κάποιο σημαντικό άτομο. Είναι σημαντική στιγμή για να σκεφθείτε τις καταστάσεις συλλογικά. Να έχετε μια ευρεία οπτική και θα μπορείτε να δείτε και την άλλη πλευρά του θέματος. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε πριν πάρετε αποφάσεις.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Δράστε βάση του ενστίκτου σας σήμερα και δεν θα χάσετε. Ίσως πρέπει να παραδώσετε τον έλεγχο για λίγο και να αφήσετε στην άκρη την λογική. Πηγαίνετε όπου σας πάνε οι καταστάσεις. Σκεφθείτε τις επαφές σας με τους άλλους. Καλύτερα να εξερευνείτε τις επιλογές σας. Μην επιμένετε σε έναν τρόπο σκέψης.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε το κομμάτι που λείπει από τις καταστάσεις γύρω σας. Θα έχετε μια χαλαρή συζήτηση σε κοινωνικό επίπεδο και θα μπορείτε να κάνετε την γοητεία σας αισθητή. Θα κάνετε θετική εντύπωση σε όλους και θα περάσει καλά η ημέρα σας. Σηκωθείτε νωρίς και γυμναστείτε.
Λέων
Γενικά zwdia: Μπορεί να δείτε ότι οι άλλοι θέλουν να μιλήσουν πολύ σήμερα. Προχωρήστε και βάλτε τα συναισθήματά σας σε αναμονή. Συνεχίστε με το μυαλό σας. Ασχοληθείτε με τα γεγονότα. Τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα αν δεν έχετε καλή επικοινωνία. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας.

Παρθένος
Γενικά zwdia: Θα μπορείτε να αξιολογήσετε τα συναισθήματά σας από μια πολύ ουδέτερη και απόμακρη οπτική. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να δράσετε βάση των συναισθημάτων σας. Θα πρέπει να δράτε βάση λογικής και σχεδίου και όχι βιαστικά. Σκεφθείτε πριν κάνετε κάποια κίνηση. Θα εκπλαγείτε πως μπορούν να πάνε τα πράγματα αν απλά σκεφθείτε.

Ζυγός
Γενικά zwdia: Αν μιλάτε για κάποιο άλλο άτομο σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε να μην πείτε κάτι αρνητικό. Τα κουτσομπολιά θα λειτουργήσουν εναντίον σας. Να είστε προσεκτικοί με ότι λέτε γιατί μάλλον τα λόγια σας δεν θα μεταφερθούν με καλό τρόπο.



Σκορπιός
Γενικά zwdia: Είναι σημαντικό να δράσετε μια ημέρα σαν την σημερινή. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας. Συχνά θα έχετε την τέλεια συμβουλή για κάθε κατάσταση και κάθε άτομο αυτό περιμένει από εσάς. Να θυμάστε ότι πρέπει να ακούτε και εσείς τις συμβουλές. Μιλήστε για ότι θέλετε και δράστε. Ο δισταγμός προκαλεί καθυστέρηση. Θα έχετε όλα τα γεγονότα που θέλετε.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Μπορεί να μην είστε συγκεντρωμένοι και ίσως λίγο μπερδεμένοι για τον δρόμο που ακολουθείτε. Οι άλλοι δεν ξέρουν πως να σας βοηθήσουν. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να μείνετε σε αυτή την κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω σας και να προχωρήσετε. Μπορείτε να διώξετε τις παλιές συνήθειες που σας εξυπηρετούν σήμερα.



Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Είναι σημαντικό να βγείτε έξω και να χαλαρώσετε. Ελάτε σε επαφή με την φύση και να είστε προσεκτικοί απέναντι στον καιρό. Θα πρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες και αναπληρώσετε την ενέργειά σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας ελεύθερο στην φύση. Φροντίστε να μην χάσετε τίποτα. Να έχετε καθαρό το μυαλό σας και να είστε ανοιχτοί στις περιπέτειες.



Υδροχόος
Γενικά zwdia: Χρησιμοποιήστε πρακτικά τις σκέψεις σας σήμερα. Αλλάξτε τα όριά σας και εκμεταλλευθείτε την σοφία των άλλων γύρω σας. Είναι καλή ημέρα για να δράσετε. Ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και προχωρήστε τα σχέδιά σας. Συνήθως θεωρείτε ότι είστε ευάλωτοι αλλά σήμερα θα είστε σκληροί και περιπετειώδεις.

Ιχθύες
Γενικά zwdia: Είναι σημαντική ημέρα για εσάς ώστε να κάνετε πολύτιμες επαφές με τους άλλους. Θα έχετε γρήγορο ρυθμό, έξυπνες συζητήσεις και θα μάθετε πολλά. Μπορείτε να δείτε και τις 2 πλευρές ενός θέματος αλλά ίσως οδηγηθείτε σε αναποφασιστικότητα. Διαλέξτε έναν δρόμο σήμερα και προχωρήστε έτσι.