Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/6/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 10/06 Σαββατο


Κριός
Γενικά zwdia:Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι σε ένα μικρό σημείο και περιμένετε εναγωνίως να χτυπήσει το καμπανάκι για να ξεκινήσετε. Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι μιας και δεν έχετε τον έλεγχο του πότε θα ξεκινήσετε, πότε θα ανοίξει η πύλη για να προχωρήσετε. Να είστε υπομονετικοί. Μην ξοδεύετε ενέργεια με την νευρικότητα. Θα ξεκινήσετε σύντομα και θα προχωρήσετε γρήγορα μπροστά.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Η διάθεσή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στην ημέρα. Αισθάνεστε πιο δεμένοι από τα άτομα που είναι στο πλευρό σας και είστε επηρεασμένοι από τις τελευταίες ημέρες. Αισθάνεστε ένα κύμα αγάπης από κάποιο άτομο που είναι στο πλευρό σας και σας χαλαρώνει. Προς το τέλος της ημέρας μπορεί να αισθάνεστε ότι τα άτομα μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινή όσο φαίνονταν στην αρχή. Να είστε σε επιφυλακή.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι λέτε σε κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι σωστό. Όταν η συζήτηση τελειώνει αισθάνεστε ότι είναι καθήκον σας να την προχωρήσετε. Αν το κάνετε αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια συζήτηση για ένα λάθος ζήτημα. Μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι απλά για να στρέψετε την προσοχή προς εσάς. Η καλύτερη επιλογή είναι να αφήσετε την σιωπή να παραμείνει.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Οργανωθείτε το πρωί καθώς μετά θα είστε πολύ μπερδεμένοι. Αν ξεκινήσετε με ένα σταθερό σχέδιο για το πως να αντιμετωπίσετε τις δουλειές της ημέρας μάλλον θα τα καταφέρετε όλα. Αν δεν είστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι οι άλλοι θα εκμεταλλευθούν την γενναιόδωρη φύση σας. Μπορεί να καταλήξετε να κάνετε περισσότερες χάρες παρά δουλειά.
Λέων
Γενικά zwdia: Μπορεί να συμβαίνουν πολλές δραστηριότητες γύρω σας αλλά θα μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει πολύ. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά μαζί και οι άλλοι θα σας αναζητούν για υποστήριξη. Θα έχετε έχετε την ψυχραιμία και την ηρεμία να διαχειριστείτε τις καταστάσεις διπλωματικά και με ειλικρίνεια. Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα γίνουν πιο τρελά καθώς περνά η ημέρα. Αυτό δεν πρέπει να σας ταράξει.



Παρθένος
Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας για κάτι για το οποίο δεν είστε υπεύθυνοι. Ίσως επηρεάσατε κάποιον να δράσει με συγκεκριμένο τρόπο και τώρα οι πράξεις αυτές γυρνούν εναντίον σας. Να θυμάστε ότι όλοι κάνουν τις δικές τους επιλογές. Τελικά δεν είστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις των άλλων άσχετα με το τι συμβουλές έχετε δώσει.
Ζυγός
Γενικά zwdia: Είστε σε μια συναισθηματική κορύφωση και τα συναισθήματά σας είναι έντονα και ίσως μην διαχειρίσιμα. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι για να βρείτε την λογική μέσα σε κάτι τέτοιο. Η δουλειά σας είναι να πάρετε βαθιές ανάσες και να χαλαρώσετε. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. Τα διαφορετικά συναισθήματα για το υπενθυμίζουν αυτό. Απολαύστε την διαδρομή.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Μην βάζετε τον εαυτό σας στην γωνία και μην αποκλείετε τον εαυτό σας από οτιδήποτε εκτός από τις ανησυχίες σας. Όσο περισσότερο απομονώνεστε και επιμένετε ότι δεν χρειάζεστε βοήθεια τόσο περισσότερο εκνευρίζεστε και στεναχωριέστε. Αν είστε μόνοι, φοβισμένοι ή θυμωμένοι παραδεχθείτε το στον εαυτό σας και στους άλλους. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Μάλλον θα στεναχωρηθείτε για κάποια πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Οι δραματικές αλλαγές στο περιβάλλον και την συμπεριφορά θα σας ταράξουν. Το υπέροχο σχετικά με αυτό είναι θα καταλάβετε πολλά και θα αντιληφθείτε τους άλλους. Θα καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις για τις δικές σας υποθέσεις.
Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Κάποια απρόσμενα άτομα, ειδικά γυναίκες θα σας εκπλήξουν με αυτά που θα πουν. Η μητέρα σας μπορεί να αναφέρει ένα θέμα που δεν είχατε καν σκεφθεί. Ίσως τα συναισθήματά σας μπερδεύονται όταν κάτι που κάποια σημαντική γυναίκα στην ζωή σας είπε. Τα συναισθήματά σας περνούν από την καρδιά στο μυαλό σας και ξανά στην καρδιά σας. Σκεφθείτε τα συναισθήματά σας αλλά μην τους αφήνετε να εξουσιάζουν τις αποφάσεις σας.


Υδροχόος
Γενικά zwdia: Σήμερα θέλετε τα πράγματα να γίνουν μόνο με τον δικό σας τρόπο. Η διάθεσή σας είναι επίμονη και οι άλλοι θα είναι βλάκες αν νομίσουν ότι μπορούν να αλλάξουν το μυαλό σας σχετικά με οτιδήποτε. Αυτό είναι δική σας δουλειά μόνο. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αλλάξετε γνώμη πολλές φορές σήμερα και δεν πειράζει. Να μην περιμένετε κανένας άλλος να σας ακολουθήσει.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Μπορεί να συναντήσετε έναν τοίχο σήμερα. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα το απόγευμα. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ πιέζετε τόσο πιο πολύ θα κουράζεστε και τόσο περισσότερη ενέργεια θα ξοδεύετε. Θα εκπλαγείτε για το πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν τα πράγματα αν υποχωρήσετε. Θα δείτε ότι μπορείτε να παρακάμψετε τον τοίχο