Σελίδες

Ετικέτες

18/5/17

Δεν πάμε καλά: Έφτιαξε... βουνό στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του [photos]





Βρίσκεται στον 26ο όροφο πολυκατοικίας, σε μια από τις πιο αναβαθμισμένες περιοχές του...
Πεκίνο. Καταλαμβάνει έκταση 800 τ.μ. και είναι γεμάτο από πέτρες, δέντρα και θάμνους. Πρόκειται για το ορεινό καταφύγιο ενός εκκεντρικού Ιάπωνα καθηγητή.

Hταν ένα απλό ρετιρέ όταν ήρθε στα χέρια του Zhang Lin οποίος αποφάσισε να μετατρέψει το απλό του διαμέρισμα σε βουνό.

Η κατασκευή του παράνομου σπιτιού κράτησε έξι χρόνια, αλλά, το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς, κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Εκαναν καταγγελίες για ζημιές, ρωγμές και ασταμάτητο θόρυβο. Τελικά παρενέβησαν οι αρχές της πόλης για να εξετάσουν αν απειλείται το οικοδόμημα από το βάρος της κατασκευής.