Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/5/17

Έρχεται ξανά η «Δυναστεία»




Πέρασαν ακριβώς 28 χρόνια από την ημέρα που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Δυναστεία», που για εννέα χρόνια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον...
των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο με τα 220 επεισόδια σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ήταν 12 Ιανουαρίου του 1981 όταν η δημοφιλής σαπουνόπερα βγήκε στον αέρα του ABC και τώρα ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο το CW θέλει να ξεκινήσει τη δική του «Δυναστεία».

Το κανάλι έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα την επανεκκίνηση της σαπουνόπερας, με πρωταγωνίστρια την 23χρονη ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκίλις, που έπαιξε στη σειρά «Sex & Drugs & Rock & Roll».

Μαζί της θα είναι και το τηλεοπτικό δίδυμο από την επιτυχημένη εφηβική σειρά «Gossip Girl» Τζος Σκουάρτζ και Στέφανι Σάβατζ, καθώς και η Σάλι Πάτρικ από το «Revenge».

Όπως και το αρχικό σήριαλ έτσι και η νέα του εκδοχή θα διαδραματίζεται μεταξύ δύο πλούσιων οικογενειών, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, θα έχει όμως μεγαλύτερη ποικιλομορφία από το πρωτότυπο.

Ένας από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς θα είναι η Κρίσταλ που θα υποδύεται η 32χρονη Νάταλι Κέλι, «μία Ισπανίδα που καταφέρνει να μπει σε μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Αμερικής»