Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/5/17

Πίπα Μίντλετον: Υπέρογκα ποσά για τον γάμο της χρονιάς


Νυφούλα θα ντυθεί στις 20 Μαΐου η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον, με τον γαμπρό Τζέιμς Μάθιους να βάζει γερά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα της γαμήλιας τελετής που ανέρχονται σε 300 χιλιάδες ευρώ. Παρανυφάκια στον «γάμο της χρονιάς» θα είναι τα δύο παιδιά της Κέιτ.

Για... 

 
 
 
τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, η Πίπα που είχε γίνει διάσημη για τα οπίσθιά της στο γάμο της αδερφής της, είχε τύχη βουνό! O Μάθιου είναι πάμπλουτος. Ζει στο πιο εύπορο μέρος του Λονδίνου, είναι υπεύθυνος διαχείρισης κεφαλαίων και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων «Eden Rock Group».

Η δεξίωση θα γίνει στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας Μίντλετον. Το νυφικό της Πίπα θα είναι ραμμένο από τον οίκο Giles Deacon .Το ζευγάρι εμπιστεύτηκε τον ίδιο φωτογράφο με αυτόν όπου είχε απαθανατίσει τον γάμο της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στον ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ, ένα όμορφο ξωκλήσι που χρονολογείται από το 1190, όπου την Πίπα θα συνοδεύσει ο πατέρας της Μάικλ Μίντλετον.

Η σχέση τους δεν μετρά ούτε ένα χρόνο, αν και οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν. Τελικά, το ειδύλλιο αναζωπυρώθηκε, η πρόταση γάμου έγινε και τώρα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο. Ο πάμπλουτος Τζέιμς Μάθιους της έκανε πρόταση γάμου με τον παραδοσιακά τρόπο- πέφτοντας στα γόνατα - αφού πρώτα την είχε ζητήσει από τον πατέρα της.

Η Πίπα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Μάθιους μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Τζάκσον.