Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/5/17

Τι πραγματικά συνέβη με την πορνοστάρ που δάγκωσε ο καρχαρίας - Ιδιοκτήτης κέντρου καταδύσεων καταγγέλλει πως ήταν στημένο


 
Πριν από μερικές ημέρες το βίντεο με την πορνοστάρ Μόλι Καβάλι να κάνει ένα υποβρύχιο γύρισμα για μια ροζ διαφήμιση έγινε viral εξαιτίας ενός… καρχαρία που της επιτέθηκε (παρά το γεγονός πως εκείνη βρισκόταν μέσα σε προστατευτικό κλουβί) και την δάγκωσε, έγινε viral.

Ένας βετεράνος δύτης και ιδιοκτήτης κέντρου καταδύσεων με καρχαρίες, ωστόσο, έρχεται για να ανατρέψει όλο το σκηνικό. Ο... 

 
 
 
 
Μπρις Ρόρερ, ιδιοκτήτης του Florida Shark Diving, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα RealClearLife.com ισχυρίστηκε πως το περιστατικό ήταν «στημένο», προκειμένου η εντυπωσιακή πρωταγωνίστριά του, Μόλι Καβάλι να γίνει ακόμα πιο γνωστή.

«Η Μόλι είπε ότι ήθελαν να κάνουν γυρίσματα με γυναίκες να κάνουν καταδύσεις με καρχαρίες. Ήμασταν επιφυλακτικοί γι' αυτό. Στη συνέχεια όταν αρχίσαμε να μαθαίνουμε για το τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν, αρνηθήκαμε. Για την ακρίβεια, είπε ότι ήθελαν να κάνουν ένα ψεύτικο δάγκωμα, ήθελαν να μοιάζει με κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Ρόρερ και σε ότι αφορά το γιατί βγαίνει τώρα να μιλήσει σημείωσε πως: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σήμερα για τη διάσωση των καρχαριών και το περιβάλλον είναι στο επίκεντρο αυτή την εποχή. Όταν κάποιος έρχεται με μια ψεύτικη επίθεση καρχαρία, είναι σαν να χτυπάς όλους όσοι εργάζονται στον τομέα αυτό»