Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/5/17

ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 18/05 Πεμπτη


Κριός
Θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε και να εξιδανικεύετε τον/την σύντροφό σας και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να ζήσετε ότι θέλετε το έπακρο. Εκμεταλλευθείτε το ώστε να μπορέσετε να φύγετε μαζί. Είναι ιδανική ημέρα για να έρθετε σε επαφή με παλιές γνωριμίες και να μιλήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά σας.
Ταύρος
Έχετε ενθουσιασμό και περισσότερο χάρισμα από ποτέ. Το απρόσμενο σας κρατά και εσείς θέλετε να ξεφύγετε. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε μια συνάντηση-έκπληξη. Είστε πολύ κοινωνικοί και καλοί ακροατές. Μια καλύτερη προσέγγιση θα είναι ο καλύτερος τρόπος να πείσετε τους άλλους σήμερα, ακόμα και να σας φαίνεται δύσκολο.
Δίδυμοι
Η ανάγκη σας για έρωτα είναι αυξητική σήμερα και η καρδιά σας ανοίγει στους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος να απορείτε, ο ενθουσιασμός σας σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση. Θα πρέπει να ενδώσετε στα συναισθήματά σας απλά. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας σήμερα. Είναι τώρα καιρός να μεταμορφώσετε κάποιες πλευρές της καθημερινότητάς σας.
Καρκίνος
Να θυμάστε ότι η τελειότητα δεν είναι κομμάτι αυτού του κόσμος και μην προσβάλλεστε από τα λάθη των άλλων. Οι λόγοι τους δεν είναι τόσο σκοτεινοί όσο οι πρώτες σκέψεις σας. Έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση αλλά δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα και να απομακρυνθείτε με κάθε κόστος. Σκεφθείτε πριν δράσετε.


Λέων
Προχωράτε αργά αλλά σίγουρα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχει έρθει ο χρόνος να μοιραστείτε κάποια μυστικά ή αν είστε ελεύθεροι να εξετάσετε προσεκτικά το παρελθόν σας. Το ένστικτό σας δεν θα σας οδηγήσει λάθος σήμερα. Υπάρχουν κάποιες θετικές αλλαγές μπροστά σας και θα δεχθείτε υποστήριξη.
Παρθένος
Θα μπορείτε να έχετε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια ή τον/την σύντροφό σας σήμερα. Τα παιδιά θα έχουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα και θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά. Η μεγάλη σας ανάγκη για συζήτηση θα σας οδηγήσει μπροστά. Είναι καιρός να ανοίξετε τα χαρτιά σας.Ζυγός
Θα έχετε μια υπέροχη έκπληξη από τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε ότι είχατε κάνει ένα λάθος στην κρίση σας και θα χαρείτε για τα αισθήματα που έχετε. Θα είστε διπλωμάτες χωρίς να πρέπει να προσπαθήσετε πολύ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Μιλήστε ανοιχτά για τα σχέδιά σας σήμερα.
Σκορπιός
Η δημιουργικότητά σας είναι σε ανοδική πορεία και θα έχετε λιγότερες δυσκολίες στο να εκφραστείτε με αποτέλεσμα τα έντονα συναισθήματα. Είναι καιρός να δηλώσετε τα συναισθήματά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Αν προχωράτε προς την σωστή κατεύθυνση σήμερα μπορείτε να κάνετε την αρχή προς τους στόχους σας. Αξίζει την επένδυση.

Τοξότης
Ο ανταγωνισμός σε όλες τις μορφές θα είναι ο πειρασμός της ημέρας. Η λεκτική διαμάχη είναι πιθανή. Θα μπορείτε διακριτικά να πείσετε και να ομαλοποιήσετε τις διαφορές χωρίς να προσφεύγετε στα όπλα. Θα αιχμαλωτιστείτε από την δίψα της ζωής και θα ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Θα αποδείξετε ότι δεν είναι όλα τόσο άσχημα τελικά.


Αιγόκερως
Οι συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες στα κοντινά σας άτομα και στον/στην σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός σας σας ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση και θα πρέπει να το αισθάνεστε χωρίς περιορισμούς. Θα λάβετε κάποια καλά νέα σήμερα. Θα είστε πολύ αισιόδοξοι και αυτό θα σας φέρει τύχη.


Υδροχόος
Είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε κάποια πράγματα. Θα δείτε ότι οι ιδέες σας εισακούγονται από τους άλλους. Εκμεταλλευθείτε αυτή την περίσταση για να μιλήσετε για τα σχέδιά σας και ακούστε αυτά του/της συντρόφου σας. Θα καταφέρετε να φθάσετε σε συμφωνία με κάποιο άτομο γύρω σας και θα μπορείτε να είστε εσείς αυτοί που θα το κάνουν αυτό εφικτό.
Ιχθύες
Υπάρχουν κάποιες μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα με τον/την σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ σημαντική. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές αλλαγές. Σήμερα μην πάρετε τις φήμες ως αλήθειες. Θα πρέπει να μάθετε περισσότερα