Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/2/17

Σάλος! Η Αντζελίνα Τζολί μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ




Για τις δυσκολίες του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ και για το πώς αυτό επηρέασε τα έξι τους παιδιά μιλά για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί...

Η σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκεται στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας της ταινίας, όταν ρωτήθηκε από τΓ Γιάλντα Χακίμ του BBC για την προσωπική της ζωή δεν δίστασε να απαντήσει.

«Δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό, εκτός του ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μου και θα είμαστε για πάντα οικογένεια», είπε η ηθοποιός φανερά συναισθηματικά φορτισμένη.

«Ηταν πολύ δύσκολα», επισήμανε και πρόσθεσε πως «πολλοί βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Ολη μου η οικογένεια περνά δύσκολα».

Το ζευγάρι συμφώνησε για την επιμέλεια των παιδιών και προσπαθεί να επιλύσει τα όποια ζητήματα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου.


«Η προσοχή μου είναι στα παιδιά, στα παιδιά μας», τόνισε. «Είμαστε και θα είμαστε πάντα οικογένεια, οπότε έτσι το παλεύω. Παλεύω να βρω έναν τρόπο να βεβαιωθώ πως όλο αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και μας φέρνει πιο κοντά», συμπλήρωσε.

Η Τζολι έχει αναλάβει τον ρόλο πρέσβειρας της UNICEF και ταξιδεύει στον κόσμο για τους πρόσφυγες, περιοδεύοντας στις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη.

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει τον εαυτό της σε πέντε χρόνια, απάντησε: «Θα ήθελα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο να βλέπω τα παιδιά μου, ελπίζοντας πως θα είναι χαρούμενα και θα έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ φαντάζομαι πως σε πολλά μέρη του κόσμου θα χρειάζεται να τα στηρίζω».

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Καμπότζη μαζί με τα έξι της παιδιά, με αφορμή την ταινία «First They Killed My Father», η οποία βασίζεται στη στη ζωή της συγγραφέα και ακτιβίστριας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Loung Ung και όσα έζησε σαν παιδί την περίοδο 1975-79, όταν στην εξουσία βρισκόταν η κομμουνιστική οργάνωση, που θεωρείται υπεύθυνη για τους θανάτους 1.7 εκατομμυρίων ανθρώπων από την Καμπότζη λόγω ασιτίας, ασθενειών και εκτελέσεων.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου. Η σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να έκρινε πως ο Πιτ είχε προβλήματα διαχείρισης θυμού, στοιχείο που τον καθιστούσε επικίνδυνο για τα παιδιά τους. Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται να μην μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ έκανε χρήση κάνναβης και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.