Σελίδες

Thessaloniki video tour

22/2/17

Το αγόρι της την ξυλοκόπησε τόσο βίαια που έχασε την όραση της - Σήμερα ο πατέρας της προσφέρει αμοιβή σε οποίον τον βρει




Μια νεαρή γυναίκα στο Missouri, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της με αποτέλεσμα να χάσει μόνιμα την όρασή της από τον ένα οφθαλμό...
Ο πατέρας της, προσφέρει αμοιβή 1500 δολάρια σε οποιονδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με τα ίχνη του υπόπτου.

Η 20χρονη Chelsea Simmons, παραλίγο να σκοτωθεί από τον 27χρονο φίλο της, Cedric Powe, κατά τη διάρκεια μιας φιλονικίας.

«Αυτός προσπάθησε να την πνίξει μέχρι που λιποθύμησε, την επανέφερε και την έπνιγε και πάλι χτυπώντας συνεχώς το κεφάλι της», δήλωσε ο μητριά της Simmons, Melissa Zack. «Είναι φοβισμένη και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι για πάντα.»

Ο πατέρας της Simmons, προσφέρει 1500 δολάρια σε όποιον μπορέσει να δώσει στην αστυνομία πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.


 «Πρέπει να τον πιάσουν έτσι ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο», δήλωσε η μητριά της Simmons.

Οι γιατροί λένε ότι η Simmons ήταν πολύ κοντά στο θάνατο και κατά πάσα πιθανότητα θα κουβαλάει αυτόν τον πόνο για το υπόλοιπο της ζωής της.


Ο Powe έχει μεγάλο ιστορικό εγκληματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης του το 2008. Ο Powe είχε καταδικαστεί με ένα χρόνο φυλάκιση, αλλά τώρα επιβάρυνε κατά πολύ τι θέση του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Simmons κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Powe στις 27 Δεκεμβρίου, αλλά τόσο η οικογένεια, όσο και οι αρχές συνειδητοποιούν ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρα προστατευμένη.

Ο Powe έχει ιστορικό παραβίασης εντολής προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των κρουσμάτων του 2008 και του 2009, αναφέρουν τα MVN News.