Σελίδες

Thessaloniki video tour

5/12/16

Πάτρα: Το "καψόνι" υπαλλήλων του ΣΔΟΕ σε επιχειρηματία για μια ...απόδειξη!




Εδώ η απόδειξη, εκεί η απόδειξη και η έρευνα για τον εντοπισμό της, κράτησε παραπάνω από ένα τέταρτο, από υπαλλήλους κλιμακίου του ...
Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Τι και εάν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι υπάλληλοι, διαβεβαίωναν πως είχε εκδοθεί η απόδειξη για καφέδες, αλλά άγνωστο πως αυτή χάθηκε ...οι εφοριακοί δεν πείθονταν και ζήτησαν να ανοίξει η ταμειακή μηχανή να ελέγξουν τον αριθμό των εκδιδόμενων αποδείξεων και να τις διασταυρώσουν με εκείνες που υπήρχαν στα τραπεζάκια του καφέ.

Οι σερβιτόροι μάλιστα πήγαν από τραπέζι σε τραπέζι συγκέντρωσαν τα "μαγικά" χαρτάκια τα επέδειξαν στους "ράμπο" του Υπουργείου Οικονομικών, όμως και με αυτή την μέθοδο έλειπε ένα..

Η απόδειξη είχε εκδοθεί, όμως δεν μπορούσε να εντοπιστεί στο χώρο του καταστήματος..Ο κίνδυνος για επιβολή τσουχτερού προστίμου ορατός, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρά, ο επιχειρηματίας, αφού οι εφοριακοί δεν ήθελαν να πειστούν για το αυτονόητο..οτι δηλαδή η απόδειξη είχε "χτυπηθεί" αλλά κάπου είχε παραπέσει!

Η λύση του "μυστηρίου" και η "ανάσα" για τον καταστηματάρχη, ήρθε από μια παρέα νεαρών, που αντιλαμβανόμενoι τι είχε συμβεί, ενημέρωσαν πως αρχικά κάθισαν στο μπαρ και σερβιρίστηκαν και στη συνέχεια, όταν άδειασε τραπέζι, πήραν τους καφέδες τους και μετακινήθηκαν, χωρίς ωστόσο να είναι μέλημα τους να πάρουν μαζί τους και την απόδειξη...!

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως πείστηκαν και αποχώρησαν από το καφέ, για να "σαρώσουν" όπως έγραψε το tempo24.gr, από το πρωί του Σαββάτου της επιχειρήσεις στο κέντρο της Πάτρας.