Σελίδες

Thessaloniki video tour

24/9/16

Πουλήθηκε η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου


Πουλήθηκε η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου
Άλλαξε για πάντα χέρια η βίλα που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλο περιουσιακό της στοιχείο η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, στον Ύψο της Κέρκυρας. Με απόφαση των κληρονόμων της πουλήθηκαν αντί 450.000 ευρώ σε κατασκευαστική εταιρία της Κέρκυρας, η οποία στοχεύει να ανακαινίσει πλήρως το τριώροφο και να το μετατρέψει σε χλιδάτο παράδεισο προς ενοικίαση.

Όσο και αν προσπάθησαν φίλοι και γνωστοί της αείμνηστης ηθοποιού, δεν κατάφεραν να πείσουν τον Δήμο Κέρκυρας να αγοράσει το σπίτι και να το μετατρέψει σε χώρο πολιτισμού στο όνομα της Ρένας Βλαχοπούλου.Η οικονομική κρίση και το υψηλό τίμημα πώλησης στάθηκαν εμπόδια.
Το πανέμορφο σπίτι, που χτίστηκε το 1982 έχει εμβαδόν 450 τετραγωνικών και βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 5.700 τ.μ. Αποτελείται από τρία επίπεδα και τα δύο ενώνονται με ξύλινη εσωτερική σκάλα.
Μοναδική θέα
Η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλανοτραπεζαρίες, ξεχωριστό γραφείο, καθώς και μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο.
Επίσης, έχει μοναδική θέα προς τη θάλασσα και την παραλία, που απέχει μόλις 100 μέτρα, ενώ στον μεγάλο κήπο με τα οπωροφόρα δέντρα, τις ελιές, τα καλλωπιστικά φυτά και το μπάρμπεκιου υπάρχει και ξενώνας 80 τ.μ. με κουζίνα, λουτρό και υπνοδωμάτιο.
Το σπίτι πωλούνταν από το 2013, με την τιμή του τότε να φτάνει τα 680.000 ευρώ, όμως αναπροσαρμόστηκε στα 450.000 εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έπληξε τις αγοραπωλησίες ακινήτων.
Όταν η Ρένα Βλαχοπούλου έφυγε από τη ζωή το 2004, με τη διαθήκη της το σπίτι πέρασε στον σύζυγο της, Γιώργο Λαφαζάνη, που μετά τον θάνατό του, το άφησε στους νόμιμους κληρονόμους του, μεταξύ αυτών και στην αδελφή του Σοφία.
ΠΗΓΗ: Espresso