Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/7/16

Όταν το Facebook αποκτά… πρόσωπο. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας φίλων του Facebook στην Ελλάδα είναι γεγονός.





Όταν το Facebook αποκτά… πρόσωπο.
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας φίλων του Facebook στην Ελλάδα είναι γεγονός.



Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν δύο Κατερινιώτισσες η κυρίες Μαρία Νικολαίδου και Γιάννα Κωνσταντινίδου, οργανώνοντας την πρώτη συνάντηση γνωριμίας φίλων του Facebook στην Πιερία.
Η συνάντηση -που ίσως είναι και η πρώτη που πραγματοποιείται πανελλαδικά- θα γίνει σε καφέ της Κατερίνης την Παρασκευή 29 Ιουλίου.
« Σε κάποια από τις συναντήσεις μας για καφέ διαπιστώσαμε ότι είχαμε και οι δύο την επιθυμία να γνωρίσουμε από κοντά τους διαδικτυακούς μας φίλους από το facebook αφού μας ενοχλούσε να έχουμε τόσο απρόσωπη σχέση μαζί τους. Το facebook όπως και οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή κοινότητα, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Εξάλλου είχαμε πολλούς κοινούς φίλους οι περισσότεροι από τους οποίους  κατοικούν στην Κατερίνη και στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.
Είναι λυπηρό ενώ με κάποιους από αυτούς να ανταλλάσουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση απόψεις και σχόλια όταν τύχει να βρεθούμε στο δρόμο ή σε κάποιο δημόσιο χώρο να μην ανταλλάσουμε ούτε καλημέρα.
Αποφασίσαμε λοιπόν να οργανώσουμε από κοινού μια συνάντηση σε κάποιο χώρο της Κατερίνης. Έτσι λοιπόν καλέσαμε όλους τους φίλους μας που θα ήθελαν να γνωριστούν μαζί μας αλλά και μεταξύ τους να έρθουν είτε μόνοι τους είτε με της οικογένειές τους
Η ανταπόκριση των φίλων μας να συμμετέχουν είναι τεράστια. Μάλιστα επειδή κάποιοι θα απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων ή διακοπών μας προτρέπουν να κάνουμε  αργότερα κι άλλη συνάντηση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που μένουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό που θα ήθελαν να δώσουν το παρόν στη συνάντηση.» λένε οι δύο φίλες και συνδιοργανώτριες της συνάντησης.