Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/6/16

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ – 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016






ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ  27 ΙΟΥΝΙΟΥ – 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΤΗΛ.6951106266


ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα λείψουν μερικές αγωνίες, αλλά τα πράγματα θα είναι καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που θα έχεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να εδραιωθείς σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κουραστείς, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο οργανωμένος μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό σου τομέα, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ, αλλά κι εκείνος. Οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή εξόρμηση και ρίξε το λίγο έξω, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, δείξε την τρυφερότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη, που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.
Τυχεροί αριθμοί … 23,15,32,63
ΤΑΥΡΟΣ

Εχεις πολλά να κάνεις αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα για να τα προλάβεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρίση σου, γιατί και έχεις επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρεις κιόλας πού θα σε οδηγήσουν οι πράξεις σου. Στα επαγγελματικά σου θα αποκτήσεις περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται για εσένα άριστες προοπτικές εξέλιξης. Θα κουραστείς πολύ, αλλά θα κατακτήσεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Θα δεχτείς προτάσεις για ένα νέο εγχείρημα στο αντικείμενό σου και πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, γιατί αυτό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες
Τυχεροί αριθμοί …  10,28,65,45
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση που θα έχεις βρεθεί. Σε επίπεδο συναισθήματος, θα νιώθεις λίγο μετέωρος, αλλά σε επίπεδο ερωτικής πρακτικής ικανοποίησης, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ουσιαστικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει και τον ερωτικό σου πόθο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.
Τυχεροί αριθμοί …  11,24,38,47
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απόφυγε να φλυαρείς για τα προβλήματά σου με ανθρώπους που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη την εμπιστοσύνη τους και μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και χάνεις το χρόνο σου άδικα. Στα ερωτικά σου, ίσως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο τολμηρός και διακριτικά πιεστικός στη σχέση με τον σύντροφό σου. Οργάνωσε μία έξοδο με ανθρώπους που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια κρίσιμη περίοδο καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα σε αποζημιώσουν. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε φλερτάρει αδιάκοπα και δεν μπορεί… θα σε κατακτήσει!.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ορθότητα για να ξεπεράσεις δυσκολίες. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με την δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.
Τυχεροί αριθμοί … 20,39,40,55
ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα για εσένα και πρέπει να τρέξεις να τα προλάβεις. Έντονα προβλέπονται τα αισθήματα, αλλά και οι επιθυμίες σου για τον σύντροφό σου. Ίσως τώρα πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις και την ζήλεια σου, γιατί με αυτήν την συμπεριφορά ίσως ανατρέψεις ένα ερωτικό σου σχέδιο και πρέπει να ψάξεις για άλλες εναλλακτικές, για να το πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου,  θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σε κάνει να περνάς όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.
Τυχεροί αριθμοί …  11,20,74,52
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και επικίνδυνη για εσένα. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα επαγγελματικών σου σχέσεων, που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια και υπάρχει επίσης κίνδυνος να πέσεις θύμα κακόβουλων ατόμων, που θα σε χτυπήσουν πισώπλατα. Προσπάθησε να δεις ψύχραιμα τα γεγονότα και με τη λογική σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προς το συμφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι πολύ καλή, αν και εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση την λογική. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι προσπάθησε να λύσεις όλες τις διαφορές που έχετε μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου απέναντι του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς… μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.
Τυχεροί αριθμοί … 13,7,18,33

ΖΥΓΟΣ

Τόσο η δουλειά όσο και οι οικονομικές σου υποθέσεις θα αποσπάσουν το μέγιστο του χρόνου και της σκέψης σου αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια, επικίνδυνα για την υγεία σου. Δείξε ψυχραιμία και μην γενικεύεις την κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα  αυτό γι’ αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους και πέρνα με πλάγιους τρόπους τα ζητούμενά σου. Καμιά φορά η διπλωματία είναι πολύτιμη! Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.
Τυχεροί αριθμοί … 33,54,62,13

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για τη λύση τους, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξεις πολύ σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σου. Η ατμόσφαιρα χρειάζεται ανανέωση και εσύ είσαι ο αρμόδιος για να την φτιάξεις! Αναθεωρήσεις συνεργατών και επαγγελματικών στόχων θα είναι πιθανόν επιβεβλημένες και δύσκολα θα τις αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, , μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Όσοι είστε μόνοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε! Πολύ γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου! Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, θα είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβείς για τίποτα και για κανέναν.
Τυχεροί αριθμοί …  40,63,13,28
ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που ζητάς  από τους οικείους σου, ώστε να ξέρουν και εκείνοι με την σειρά τους αν είναι σε θέση να στα ικανοποιήσουν. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Από την άλλη, αλλεπάλληλα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στη δουλειά σου, ωστόσο οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αν οι ενέργειες σου είναι έντιμες και λογικές. Η περίοδος είναι καλή για να αναβαθμίσεις τον εργασιακό σου χώρο και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σου φίλους. Μην δώσεις άλλες αναβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.
Τυχεροί αριθμοί …  20,12,37,46
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικών αλλαγών που θα σε οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα έχεις πολλές δραστηριότητες με άριστα αποτελέσματα. Ναι μεν θα εξαντλείσαι στην εργασία, αλλά οι στόχοι σου θα ευοδωθούν. Στα ερωτικά σου, ευνοείσαι ιδιαίτερα όσον αφορά την ερωτική, πρακτική επιτυχία και ανανέωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είσαι λίγο παραπάνω γκρινιάρης από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο, που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βγεις εκτεθειμένος.
Τυχεροί αριθμοί … 9,14,23,47
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κληθείς να κάνεις μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου και να συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές που έγιναν, ήταν απαραίτητες για να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Το διάστημα σε οδηγεί να αναζητήσεις τις σωστές επιδιώξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Από την άλλη, κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία σου θα σε βάλουν στη θέση του αμυνόμενου, με αποτέλεσμα να αναλώνεσαι ψυχικά και σωματικά για να κρατήσεις τη θέση σου και να μην έχεις σημαντικές οικονομικές απώλειες. Να θυμάσαι ότι οι ανταγωνισμοί οδηγούν στην ψυχρότητα, γι’ αυτό μείνε μακριά τους! Στα ερωτικά σου, μερικά περιστατικά θα διαταράξουν το πρόγραμμα της ερωτικής σου καθημερινότητας και θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στην ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην χάσεις χρήματα.
Τυχεροί αριθμοί …  8,16,27,36
ΙΧΘΕΙΣ

Προχώρα μπροστά, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις που δεν εξελίσσονται και σου δημιουργούν διλήμματα. Απόφυγε επίσης βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σε απασχολήσουν έντονα και φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις χωρίς σπασμωδικές και περιττές ενέργειες. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως περάσεις μία μικρή κρίση στην ερωτική σου ζωή. Θα πρέπει να μείνεις επιφυλακτικός στις απαιτήσεις σου και μην πιέσεις καθόλου τον ερωτικό σου σύντροφο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στην ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου αρχίζουν και δρομολογούνται αποτελεσματικά. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή! Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.
Τυχεροί αριθμοί … 13,33,37,40