Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/5/16

Οργασμός: Ο ερεθισμός της κλειτορίδας

Ο ερεθισμός της κλειτορίδας μπορεί να οδηγήσει μόνος του σε οργασμό;
Ο ρόλος της κλειτορίδας είναι μεγάλης σημασίας στη σεξουαλική απόλαυση δεδομένου ότι αποτελεί μαζί με τον κόλπο τα κύρια όργανα σεξουαλικής δοιέγερσης στη γυναίκα.Συμμετέχει ενεργά στη διέγερση και ικανοποίηση της γυναίκας με άμεσο ή έμμεσο ερεθισμό που πραγματοποιείται από την τριβή με το σώμα του άνδρα.

Πράγματι, ο ερεθισμόν της κλειτορίδας μπορεί να οδηγήσει μόνος τou σε οργασμό και για το λόγο αυιό η κλειτορίδα αποτελεί πρωτεύουσα ερωτογενή ζώνη.
Το μέγεθος της κλειτορίδας  έχει σχέση με m σεξουαλική διέγερση ή τον οργασμό;
Οι διαφορές στο μέγεθος της κλειτορίδας είναι αρκετά μεγάλες, χωρίς αυτό το γεγονός να συνεπάγεται ανάλογες διαφοροποιήσεις στη σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών. Μια μεγάλου μεγέθους κλειτορίδα είναι πιο εύκολο να ερεθιστεί με την τριβή στο σώμα του άντρα, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη σεξουαλική διέγερση της γυναίκας. Ομως μεγαλύτερη σημασία έχει η καλή λειτουργικότητα της κλειτορίδας, η οποία έχει σχέση με μαθησιακούς και ψυχοκοινωνικούς παράγοντες.
Η θέση της κλειτορίδας έχει σχέση με την ποιότητα του σεξ;
Υπάρχουν γυναίκες στις οποίες η απόσταση ανάμεσα στον κόλπο και την κλειτορίδα είναι  σχετικά μεγαλύτερη από ό,τι σε άλλες. Η μικρότερη απόσταση είναι αυτή που διευκολύνει την τριβή με το σώμα του άνδρα άρα και την ερωτική διέγερση. Σημαντικότερο όμως στοιχείο της καλής λειτουργίας στο σεξ είναι η λειτουργικότητα της κλειτορίδας και όχι η απόστασή της από την είσοδο του κόλπου.
Πώς ενεργοποιείται η λειτουργικότητα της κλειτορίδας;
Η λειτουργικότητα της κλειτορίδας ενισχύεται με το προοδευτικό ξύπνημα τηςw αισθητικότητας που αποτελεί συνδυασμό απελευθερωμένων ερωτικών σκέψεων και των σωστών τεχνικών.