Σελίδες

Thessaloniki video tour

13/10/15

Περισσότερες σεζόν «X-Files» έρχονται...




Η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου του νέου, 10ου κύκλου των «X-Files», έγινε στο Comic Con της Νέας Υόρκης και ανάμεσα στους ...
θεατές που το είδαν για πρώτη φορά - πραγματικά! - ήταν ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και ο Μιτς Πιλέτζι - call me AD Skinner - που, αμέσως μετά, μαζί με τον Κρις Κάρτερ, μίλησαν στο κοινό και τους δημοσιογράφους. Προσέχοντας πολύ μην και πάρει το μάτι ή το αυτί μας κανένα spoiler, διασκεδάσαμε, ωστόσο, με τον ενθουσιασμό του Ντέιβιντ Ντουκόβνι με την «αναβίωση» της σειράς.

«Είμαι ευγνώμων προς όλους σας,» είπε ο Ντουκόβνι στους παριστάμενους, fans και επαγγελματίες (και επαγγελματίες fans) «και στον Κρις Κάρτερ που μας έδωσε την δυνατότηα να επιστρέψουμε και να υποδυθούμε ξανά αυτούς τους ήρωες. Κι αν έτσι έρθουν τα πράγματα ώστε να υπάρξει όρεξη για περισσότερες σεζόν, τότε Κρις - όπως μ' έχει βάλει να λέω στη σειρά - έχεις το τηλέφωνό μου.»

Το «X-Files: Revival» θα έρθει στις δικές μας οθόνες στις 24 Ιανουαρίου 2016 για έξι επεισόδια: το πρώτο και το τελευταίο θα είναι επεισόδια μυθολογίας και τα 4 ενδιάμεσα θα είναι αυτοτελή, κάποια με τα «τέρατα της εβδομάδας», ένα από αυτά, τι χαρά, σε σενάριο του Ντάριν Μόργκαν.

Αν δε φοβάστε τα spoilers, δείτε το παρακάτω βίντεο με συνεντεύξεις των συντελεστών του «X-Files: Revival» από την παρουσίαση στο Comic Con της Νέας Υόρκης.