Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/10/14

ΖΩΔΙΑ: Τί μας περιμένει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...


ΖΩΔΙΑ: Τί μας περιμένει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...

Κριός
Στις 29/10, μη ζητήσεις κάτι, θα σου πουν όχι! Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου. Ετοιμάσου στις 31 του μήνα να δεις φίλους από παλιά, που θα σε ξεσηκώσουν για βόλτες και νυχτοπερπατήματα! Ο Νοέμβρης σε καλοδέχεται, με πολλή αγάπη και συναίσθημα. Βλέπεις τη σχέση σου διαφορετικά. Στις 3/11 μην ψάχνεις για βοήθει και μόνη σου μια χαρά θα τα καταφέρεις. Κοίταξε το συμφέρον σου και φρόντισε να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου.
Ταύρος
Θα παλέψεις λίγο με τις αδυναμίες σου στις 30 και 31 του μήνα, αλλά θα πρέπει να τις ξεπεράσεις, για να πετύχεις αυτό που θες. Ίσως να προκύψει μια συνάντηση, γεγονός που θα σε αναστατώσει αρκετά. Καλό μήνα, με χαρές και φίλους. Μην είσαι απόλυτη. Τις ημέρες αυτές και οι ιδέες σου θα αρέσουν και θα εμφανιστεί και ένα άτομο που σε στηρίζει πολύ. Στις 3/11 κάνε μια ευχή.
Δίδυμος
Στις 28/10 σε φλερτάρει κάποιος από τη δουλειά. Πρόσεχε! Κάνεις ό,τι σου αρέσει και το απολαμβάνεις κιόλας. Στις 29/10 ζήτησε τη γνώμη κάποιου τρίτου, που θα σου δώσει μια απάντηση ξεκάθαρη και αντικειμενική. Την 1η Νοέμβρη θα συναντήσεις μια παλιά σου αγάπη ή έναν νέο έρωτα. Πρόσεξε πώς θα το διαχειριστείς. Στις 3/11 θα μάθεις για μια νέα δουλειά. Δεν θα σου αρέσει και τόσο.
Καρκίνος
Το νου σου στις 29/10 γιατί πάλι τσακώνεσαι με τους πάντες! Κάνε πίσω. Ευτυχώς αλλάζει η διάθεσή σου, προς το καλύτερο, φροντίζεις τους φίλους σου και φτιάχνει το τοπίο. Μια γνωριμία έρχεται στις 2/11 για να σε αναστατώσει γλυκά, αφού θα σου θυμίσει κάποιον από το παρελθόν. Ασχολείσαι με διάφορα και λεφτά έρχονται. Στις 3/11 φρόντισε να ξεκινήσεις κάτι που έχεις κατά νου, γιατί όπως ίσως ξέρεις γίνονται και θαύματα!
Λέων
Έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Θα σου πρότεινα να πάρεις άδεια και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ο μήνας ξεκινάει με πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Ως και τις 3/11 αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους δικούς σου και φτιάχνεις το κλίμα. Στις 30 και 31 Οκτώβρη να είσαι πολύ προσεκτική γιατί θα κάνεις αδικαιολόγητα λάθη που θα σε πάνε πίσω. Πάσαρε και καμιά δουλειά στους άλλους, δεν είσαι ρομπότ.
Παρθένος
Στις 29/10 ένα ραντεβού σου δεν εξελίσσεται και τόσο καλά. Δεν πειράζει. Ποτέ την πρώτη φορά δεν πετυχαίνει το γλυκό. Στις 30/10 κλείνεσαι στον εαυτό σου, παρέα με μια τούρτα αγκαλιά. Και 31/10 σου έρχεται η έκπληξη! Στις 2/11 συναντάς ένα παλιό σου έρωτα. Σοκ! Μάζεψε τις πληροφορίες που θες και μετά θα δράσεις αναλόγως. Στις 3/11 δραστηριοποιείσαι και μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά. Μην κάνεις πίσω τώρα!

Ζυγός
Οι τελευταίες μέρες θα είναι λίγο περίεργες για εσένα. Στις 29/10 τσακώνεσαι πολύ ξαφνικά με την οικογένειά σου, αλλά δεν σε πτοεί τίποτα. Στις 31/10 ξεγνοιάζεις κανονικά, αφού έχεις πάρει τις αποφάσεις σου. Κάνεις αυτό που θες και θεωρείς εσύ ιδανικό για τον εαυτό σου. Επαναστατείς! Βάλε προτεραιότητες και οργανώσου καλύτερα. Μπορεί να δουλέψεις και από το σπίτι. Μη σκορπίζεσαι άδικα. Ζήτα βοήθεια και θα σου τη δώσουν.
Σκορπιός
Πάρε μια άδεια από τη δουλειά και άραξε σπίτι. Από τις 31/10 ως και τις 3/11 θα έχεις την ανάγκη να κουρνιάσεις στη φωλίτσα σου, να δεις τους φίλους σου, να φας περισσότερο και φυσικά να κάνεις και σεξ. Την 1η Νοέμβρη όλο και σε κάποιο μπαρ θα καταλήξεις και μάλλον πάνω στο τραπέζι. Βασικά καιρός για δημόσιες σχέσεις. Βγες από το καβούκι σου να σε δουν, γιατί δύσκολα θα σου χαλάσουν το χατίρι!
Τοξότης
Καλά θα κάνεις στις 29/10 να ζητήσεις τα χρήματα που σου οφείλουν φίλοι, ή ακόμα και από τη δουλειά σου. Μην, αφού αν επιμείνεις θα τα πάρεις. Την 1η Νοέμβρη θα γίνεις λίγο φαντομάς, αφού αλλού θα είσαι τη μια στιγμή και αλλού την άλλη. Διακόσμησε το σπίτι σου διαφορετικά. Διανύεις μια περίοδο πολύ δημιουργική, οι ιδέες που θα έχεις είναι πολλές και αν τις μοιραστείς θα εντυπωσιάσουν κιόλας. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτές.
Αιγόκερως
Στις 29/10 τα κάνεις όλα λίμπα! Όμως μετά βγαίνει ένα ουράνιο τόξο, όλο δικό σου. Κάθε μέρα και καλύτερη! Ο έρωτας σου χτυπά ξανά την πόρτα, κάνεις σεξ και μπαίνεις πολύ δυναμικά στο παιχνίδι αυτό. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, γιατί ξεφεύγεις. Μέσα στον ανταγωνισμό σε βρίσκω και όλα είναι στο κόκκινο. Σύντομα θα πάρεις ένα μπόνους ή μια αύξηση. Να την περιμένεις την έκπληξη από το πουθενά. Κοπιάζεις πολύ αλλά ανταμείβεσαι!
Υδροχόος
Στις 29-30/10 θα είσαι πολύ αγχωμένη και μέσα στα νεύρα. Ξεκίνησε γυμναστήριο, ασκήσου, εκτονώσου! Πολύ τυχερή ημέρα στις 31/10! Γοητεύεις το κοινό σου, σε φλερτάρουν και κάποιος σε βάζει στο μάτι. Στις 3/11 κάνε μια ευχή. Το σύμπαν σου φέρνει πολύ τύχη. Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα και εσύ ακολουθείς το ρεύμα της εποχής. Κάνεις συνεργασίες παράξενες για εσένα, όμως προχώρα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Ιχθύες
Πεισμώνεις στις 29/10 και κάνεις... νούμερα στους φίλους σου! Χαλάς το κέφι σου και των άλλων ως τις 31/10, γι' αυτό προσπάθησε να δεις τα πράγματα διαφορετικά και θα αντιληφθείς ότι εσύ είσαι η παράξενη της υπόθεσης. Την 1η Νοέμβρη σου επιστρέφουν χρήματα που σου χρωστούσαν. Ανταμείβεσαι για τους κόπους σου και ξεκινάς νέα πράγματα, εντελώς διαφορετικά. Μην απορρίπτεις τίποτα! Στις 2/11 θες να συναντήσεις κάποιον από τα παλιά...