Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/9/14

Αυτά περιμένουν να ακούσουν οι άντρες από σένα την ώρα του sex!


Καλή η πράξη κορίτσια αλλά και τα λόγια είναι ακόμα καλύτερα, ειδικά στο σεξ!
Οι άντρες θέλουν να είστε ενεργές με όλες σας τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι πρέπει να ακούσουν οι άντρες την ώρα του σεξ;

-Τους εξιτάρει εκτός από τους αναστεναγμούς, να τους ψιθυρίσετε το όνομα τους, έτσι του επιβεβαιώνετε ότι τον θέλετε και δεν έχετε κάποιον άλλο στο μυαλό σας την ώρα εκείνη.
-Αν είστε ήσυχες κατά τη διάρκεια του σεξ,τότε οι άντρες νιώθουν μια μικρή ανασφάλεια και μπορεί να αρχίσουν τις ερωτήσεις, αν σας αρέσει κτλ. Για να αποφύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις των ερωτήσεων αυτών,που κρύβουν αμηχανία, προσπαθήστε να είστε πιο ενεργές και εκδηλωτικές.Μη ντρέπεστε να μιλήσετε, απλά χαλαρώστε και αφεθείτε.
-Αποκαλύψτε του τις φαντασιώσεις σας. Αν νιώθετε άνετα μαζί του, τότε εξομολογηθείτε του τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. Τι θα θέλατε να κάνετε ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.
-Ένα λίγο πιο spicy λεξιλόγιο κατά τη διάρκεια του σεξ σε συνδυασμό με την έκφραση των συναισθημάτων σας και των σκέψεων σας εκείνη τη στιγμή θα σας απογειώσει. Δείξτε του τον ενθουσιασμό σας και το πάθος σας.Εξάλλου, όταν εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας νιώθετε και οι ίδιες περισσότερη ευχαρίστηση και ένταση.
- Επίσης, στους άντρες αρέσει να σας ακούσουν όταν φτάνετε στην κορύφωση, είναι πολύ εύκολο και για εκείνον να έρθει σε οργασμό! Καθώς, καταλαβαίνει ότι σας έχει ευχαριστήσει τόσο πολύ, που εκείνη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο.