Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/9/14

Γίνε η κυρίαρχος του παιχνιδιού: 6 κόλπα στο κρεβάτι για να μην σε ξεχάσει ποτέ...




Ασχολήσου... μαζί του...
Φρόντισε τα προκαταρκτικά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Θα εντυπωσιαστείς όταν διαπιστώσεις πόσο θα ενθουσιαστεί ο παρτενέρ σου όταν αφιερωθείς σε αυτόν. Ασχολήσου με το σώμα του. Άγγιξέ τον παντού. 

Πρόσθεσε και λίγο... επιδόρπιο
Η αγάπη περνάει από το στομάχι... όπως και το σ... ξ. Φέρτε στο κρεβάτι σας φαγητά ή πηγαίνετε εσείς στην κουζίνα και ανοίξτε το ψυγείο. Ιδανικότερο επιδόρπιο η σανταγί που θα σας ανοίξει την όρεξη... γενικότερα!

Μίλα του βρώμικα
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι αλλά και ακουστικοί αν ψιθυρίσεις τις σωστές κουβέντες. Πάρε πρωτοβουλία και χωρίς ντροπή πρόσθεσε στο  λεξιλόγιο κοσμητικά που θα τον ενθουσιάσουν και θα τον βάλουν στο κλίμα για άγριο κρεβάτι.

Ασχολήσου λίγο και με σένα
Η αντρική φαντασίωση που θέλει τη γυναίκα να αγγίζετε μπροστά στα μάτια του είναι διαχρονική. Απομακρύνσου από κοντά του, αλλά μείνε σε καλό οπτικό πεδίο και 'ανακάλυψε" το σώμα σου όσο εκείνος σε παρακολουθεί. Η χαρά του δεν περιγράφεται.

Βάλε φαντασία στην τοποθεσία
Γιατί πρέπει να μένετε στην κρεβατοκάμαρά σας; Αρχικά ανακαλύψτε τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Προτιμήστε τον καναπέ, το τραπέζι της κουζίνας και με την απαραίτητη ασφάλεια την ντουζιέρα. Αν είστε πιο τολμηροί βγείτε και από το σπίτι. Μόνο όμως αν είστε σίγουροι ότι δεν θα σας πιάσουν ή ότι δεν κινδυνεύετε.