Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/8/14

Το Ζώδιο του μήνα .. Παρθένος, by F’Ariel!


Έφτασε και η εποχή σας.. Καταρχήν πρέπει να σταματήσετε τη γκρίνια. Δεν είστε οι μόνοι που βολοδέρνετε ερωτικά, όμως σας έχει βάλει στο μάτι ο
Ποσειδώνας και σας τα έχει κάνει μαντάρα!

Έχω αναφέρει τι κάνει ο Θεός αυτός, φέρνει τις ψευδαισθήσεις, ρίχνει στάχτη στα μάτια, μπορεί να σας παρασύρει ακόμα και στο αλκοόλ.

Φαντάζομαι λοιπόν, ότι τα προσωπικά σας ζητήματα, κυρίως θέματα καρδιάς, βρίσκονται στον αέρα, κάποιοι δε το χωρισμό δε το γλιτώσατε, κάποιοι άλλοι το σκέφτεστε πολύ έντονα! Αγάπες, λουλούδια και μονιμότητα, να τα ξεχάσετε για λίγο, γιατί η επιρροή του σύμπαντος θα είναι τέτοια, που περισσότερο βλέπω να βιώνετε καταστάσεις τύπου, αχαλίνωτου και ανώνυμου σεξ, ως ανάγκη, ως εκτόνωση, ως η άλλη σας πλευρά, εκείνη η σκοτεινή, ξανά χτυπά.. Απολαύστε, όμως μη προσμένετε τίποτα παρά πέρα! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, μόνο αυτό σας λέει την αλήθεια προς το παρόν!

Ερωτικά τώρα, θα κάνετε πολλές γνωριμίες, θα απελευθερωθείτε σεξουαλικά, να μη ντρέπεστε για αυτό, έτσι θα μάθετε περισσότερο τον εαυτό σας και τι σας αρέσει. Για ένα χρόνο θα μαζέψετε εμπειρίες, γνώση, συναισθήματα, σκέψεις και μετά θα έρθει κάτι πολύ μεγάλο που θα κρατήσει για πολλά χρόνια! Συνεπώς εσείς που θέλετε απεγνωσμένα ένα γάμο, να προσμένετε με ελπίδα, όμως δε χρειάζεται να σας γίνει και έμμονη ιδέα! Ξεχάστε το, για να έρθει!
Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, λίγο σκούρα τα πράγματα, αφού μια ωραία ημέρα θα ξυπνήσετε, θα τα βάλετε κάτω και θα ζυγιάσετε με τόση ακρίβεια τις καταστάσεις, που άγνωστο πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά σίγουρα θα κοιτάξετε τη καρδιά σας, την ευτυχία σας και φυσικά το συμφέρον σας!

Επαγγελματικά τώρα, ίσως σας προκύψει μια νέα ευκαιρία, λίγο μακριά από το σπίτι σας, γεγονός που θα σας αναστατώσει αρκετά και εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους! Εκεί θα πρέπει να είστε τολμηροί και αποφασιστικοί και να πράξετε σωστά, γιατί κάθε πράγμα που συμβαίνει, έχει και μια βαθύτερη έννοια!
Κάποιοι λοιπόν ή αλλάζετε δουλειά και πάτε για κάτι πολύ καλύτερο, κάνετε δηλαδή το επόμενο βήμα, ή αλλάζετε τόπο και συνήθειες!
Πάνω από όλα θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αποφεύγετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις!

Οικονομικά, το σύμπαν σας έχει στριμώξει για τα καλά, είτε βγάζετε λεφτά, είτε όχι! Πληρώνετε προφανώς τα σπασμένα των άλλων, ή τις δικές σας λανθασμένες κινήσεις και δε περισσεύει φράγκο. Το σπίτι ξεχάστε το δε, δε θα φτιάξετε ούτε ένα τοίχο, αφού προτεραιότητα έχουν η οικογένεια, τα παιδιά, ή ακόμα και οι γονείς σας, που βασικά σας έχουν και ανάγκη μεγάλη.
Ψωνίστε κανένα ρουχαλάκι, κάντε κανένα ταξιδάκι, κάπου τριγύρω γιατί και εσείς άνθρωποι είστε και έχετε ανάγκες..

Υπομονή & Ψυχραιμία, μέχρι την άνοιξη που θα μας έρθει. Τότε θα γνωρίζετε καλύτερα, τη συνέχεια του σήμερα..

Χρόνια σας Πολλά!

magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com