Σελίδες

Thessaloniki video tour

22/7/14

Kinky sex: Όλα αυτά που σου αρέσουν αλλά… ντρέπεσαι να ζητήσεις!


To πάθος, η ένταση και τα kinky παιχνίδια στο sex αρέσουν τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες, ακόμη και αν ντρέπονται να στο πουν.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε ξαπλωμένοι και οι δύο στο κρεβάτι, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο dirty από τα συνηθισμένα, κάτι που ίσως δεν φανταζόσασταν ότι την ανάβει.

1. «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί» λέει η παροιμία, κάτι που δεν ισχύει πάντα στην περίπτωση του sex. To threesome μπορεί να είναι φαντασίωση των περισσότερων αντρών, αλλά υπάρχουν και κάποιες θαρραλέες, adventurous και open-minded γυναίκες που ανάβουν και μόνο με την ιδέα να μοιραστούν και να διεκδικήσουν τον σύντροφό τους από μία άλλη γυναίκα ή ακόμη καλύτερα να βρεθούν στο κρεβάτι με 2 άντρες.
2. Το striptease ή ένας sexy private χορός σίγουρα θα ανέβαζε τη libido στα ύψη και θα έκανε πιο ενδιαφέρον το sex.
3. Το παιχνίδι των ρόλων. Εσύ γιατρός και αυτή ασθενής, o αφέντης και η sex slave και διάφορες άλλες σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένα από τα must-try παιχνίδια του kinky sex.
4. Ερωτικό μασάζ με λιπαντικά, δαχτυλίδια και δονητές είναι από τα πιο διαδομένα sex toys και βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα πολλών ζευγαριών. Γιατί όχι και στη δική σας?
5. Η εξουσία είναι διεγερτική. Πάρε λοιπόν τον έλεγχο στα χέρια σου και τόλμησε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, bondage sex, χειροπέδες και μαστίγια.
6. Το πρωκτικό sex είναι θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες. Πέρα από τον πόνο όμως των πρώτων επαφών, υπάρχουν γυναίκες που το απολαμβάνουν τόσο όσο και την κολπική διείσδυση.
7. Ο αυνανισμός είναι μία υγιής πράξη, οπότε γιατί να μην την μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Άσε που και μόνο η εικόνα της αυτοικανοποίησης είναι διεγερτική και για τα 2 φύλλα.
faysbook.gr