Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/12/12

FEEL CHRISTMAS. THINK PEOPLE. LOVE BOOKS. «THE CHRISTMAS BOOK EVENT»
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ THINKFREE.GR

Ένα λονδρέζικο έθιμο έρχεται αυτό το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου. Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης (Μητροπόλεως 92) και το thinkfree.gr διοργανώνουν για πρώτη φορά το Christmas Book Event για την παρουσίαση όλων των νέων εκδόσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά Χριστούγεννα. 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι συγγραφείς Έλενα Αρτζανίδου, Σοφία Βόικου, Άρης Δημοκίδης, Ισίδωρος Ζουργός, Σοφία Ηλιάδου, Πέτρος Μαρτινίδης, Δημήτρης Μίγγας, Βασιλική Νευροκοπλή, Σοφία Νικολαΐδου, Γιώργος Πολυράκης, Γιάννης Σερβετάς και ο εκδότης του λογοτεχνικού περιοδικού Εντευκτήριο Γιώργος Κορδομενίδης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα μικρό θεατρικό για παιδιά, συζήτηση με συγγραφείς, κινηματογραφική και jazz μουσική με τον dj Tom Bouz, εδέσματα, κρασάκι, συλλεκτικά δώρα και εκπλήξεις! Μεταξύ άλλων, 32 τυχεροί που θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, θα κερδίσουν από 1 βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα από τους δώδεκα συμμετέχοντες στην εκδήλωση, 10 συλλεκτικά t-shirt από το βιβλίο Marriage Plot του Jeffrey Eugenides και 10 συλλεκτικά thinkfree t-shirt!
Επίσης, με κάθε αγορά βιβλίου το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου θα υπάρχει κι ένα δώρο έκπληξη!
Τέλος, με τις αγορές βιβλίων από το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη από τις 7 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ποσό των 0,50 ευρώ ανά βιβλίο θα ενισχύσει την αγορά σχολικών ειδών, από την Άρσις για το Κέντρο Στήριξης Παιδιών της, μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Χριστούγεννα του Θεσσαλονίκη Αλλιώς της Parallaxi.
Ενημερωθείτε για λεπτομέρειες της εκδήλωσης από την ιστοσελίδα www.thinkfree.gr και http://www.facebook.com/ thinkfree.gr!