Σελίδες

Thessaloniki video tour

26/7/11

Π.Τατούλης: «Παραλάβαμε ένα ΕΣΠΑ τελείως ξεχαρβαλωμένο»



Νέα επίθεση στον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου. Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Τάσο Αποστολόπουλο, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης σε δηλώσεις του για την πορεία του ΕΣΠΑ, λέγοντας ότι «παραλάβαμε ένα ΕΣΠΑ τελείως ξεχαρβαλωμένο, όπου άνθρωποι που δεν είναι γνώστες είχαν αναπτύξει θέσεις και προσεγγίσεις που δεν είναι προς το συμφέρον των πολιτών».

«Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει μόνο η απορροφητικότητα των έργων, αλλά και η αποδοτικότητα του προγράμματος στα πλαίσια του στρατηγικού μας σχεδιασμού» είπε ο κ. Τατούλης και σημείωσε πως «έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη διαφορά και πρέπει να συνεχίσουμε με νέες ιδέες, να προχωρήσουμε την υλοποίηση του ΕΣΠΑ».
«Οι ιδέες μας αυτές έχουν απολύτως υιοθετηθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή», τόνισε και πρόσθεσε: «Η εποχή των λευκών κολάρων τελείωσε. Εμείς είμαστε δουλευταράδες. Θα δουλέψουμε θα εργαστούμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, για να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε την μεγάλη εμπιστοσύνη και την μεγάλη αγάπη που μας έχουν δείξει οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες μας».
 
 
newscode.gr